2777
2789
عنوان

امشب شبِ خواستگاریمه

2385 بازدید | 129 پست

بعد از یه شکست عشقی خیلی بزرگ هیچ حسی ندارم

ازاون گذشته شرایط روحیم اصلا خوب نیست

خواستگاری سنتی،دیدن،پسندیدن،اجازه گرفتن،اومدن

ولی واقعا من هیچ حسی ندارم

یعنی ممکنه اگه جواب بدم تاابد این بی حسی باهام بمونه

چ حس بدیه🙂

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

سلام خواهر، مگه آقا پسر رو دیدین و باهاشون حرف زدین؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهر، مگه آقا پسر رو دیدین و باهاشون حرف زدین؟

سلام عزیزدل

خواستگاری سنتیه اشنایی زیادی ندارم

درظاهر که همچی خوبه

یکی دوبار بله حرف زدیم

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یعنی واقعا ذوق ندارییا ترس از اینکه ازت خوشش میاد اعتماد به نفست گرفته بشه

واقعا نه تنها ذوق ندارم

بلکه میترسم

سلام عزیزدلخواستگاری سنتیه اشنایی زیادی ندارمدرظاهر که همچی خوبهیکی دوبار بله حرف زدیم

خیلی سخته درکت میکنم 

امیدوارم هرچی به صلاحته برات اتفاق بیفته ولی اگر دلت باهاش نبود اوکی نده بیشترین آسیب رو خودت میبینی🌷

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

سلام عزیزدلخواستگاری سنتیه اشنایی زیادی ندارمدرظاهر که همچی خوبهیکی دوبار بله حرف زدیم

پس به خودت اجازه بده کمی حرف بزنید و آشنا بشید اون وقت بیین خوشت میاد یا نه و تصمیم بگیر عزیزم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اگه نمیتونی گذشته رو فراموش کنی ازدواج نکن.چون اون آقا به ی امیدی سمتت اومده.بدبختش نکن

من اهل خیانت نیستم

ولو اینکه شکست عشقیه من هنوز یه سالم نشده

من اون عشق رو فراموش که نه رها کردم ودیگه هیچ کاری باهاش ندارم

اما ادم جدیدم نمیتونم بپذیرم انگار