2777
2789
عنوان

دلیل ازاد نشدن تخمک

172 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیز من فولیکولام ازاد نمیشن 35 سالمه یک‌بار هم آی‌یو آی‌انجام دادم منفی شد چندین بار هم ازاد سازی زدم ولی فایده نداشت دو سال و‌نیمه اقدامم ب بارداری باردار نشدم😥 چیکار کنم تخمک ازاد بشه؟ ایا با ای وی‌اف با این مشکلم میشه حامله شد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به سنت به نظرم دیگه بیشتر از این صبر نکن و مستقیم برو برای آی وی اف

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

پریود خون و بافت دیواره رحمه چه ربطی به ازاد نشدن تخمک داره؟😐

وا خیلی ربط داره، سطح همه هورمون ها بخاطر ازاد شدن تخمک تغییر میکنه

و بخاطر همین هورمون هاس که دیواره رحم نازک میشه و ریزش پیدا میکنه

پریود خون و بافت دیواره رحمه چه ربطی به ازاد نشدن تخمک داره؟😐

وقتی تخمک بالغ شه و آزاد شه خون ب دیواره رحم میچسبه و اون تخمک از بین میره ولی وقتی تخمک هنوز داخل تخمدان ها باشه و وارد خود رحم نشه ینی آزاد نشده😑😑

وا خیلی ربط داره، سطح همه هورمون ها بخاطر ازاد شدن تخمک تغییر میکنهو بخاطر همین هورمون هاس که دیواره ...

نه ممکنه پریود شی ولی تخمک ازاد نشه و تبدیل ب کیست بشه 

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

حالا اسی شما چند تا ازمایش هورمونی بده شاید مجبور به ای وی اف بشی حتما زود پیگیری کن

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

سلام عزیزم توی سونو سایز فولیکول چنده؟

راه های دیگه ای برای آزادسازی تخمک هست متاسفانه آمپول های جدید کیفیت واثرگذاری جدید روندارن

آی وی اف دیگه آخرین راهه هنوز میتونین راه های دیگه رو امتحان کنید

سلام من یه پسر۶ساله دارم الان تقریبا۵ساله جلوگیری ندارم گفتم هروقت خدابخوادبهم بچه دوم میده تاالان حامله نشدم دیگه تازگیاشوهرمیگه یه بچه دیگه۳۴سالمه ۶ماه که مدام پریودیم عقب جلومیفته الان ۵روزه عقب انداختم بتادادم منفی ازلحاظ روحی بخاطرج منفی داغونم تخمدانهام دردمیکنن و رودهامم انگارنفخ میکنن یعنی مثل شکم دردکسی بوده بااین شرایط بگه چکارکنم طب سنتی خوبه؟

سلام من یه پسر۶ساله دارم الان تقریبا۵ساله جلوگیری ندارم گفتم هروقت خدابخوادبهم بچه دوم میده تاالان ح ...

شاید تنبلی تخمدان داری،منم با اینکه پارسال فولیکول۱۸ داشتم امسال با این علائم سونو دادم تنبلی تخمدان داشتم و البته ی میوم ۸ میلی