2777
2789

خانومه یه ساعت دیگ میاد از آچاره گرفتم 

شوهرم گف نمیدونم معلوم نیس کیه و چیکارس و این حرفا هیشکس کسیو نمیشناسه نمیاره تو خونه 

اخه شاغلم هیچ کمکی ندارم چیکار کنم اخه  

استرس گرفنم 

طلا هاتو قایم کن ، آچاره امنه نیروهای کارش زمان ثبت نام کلی سفته میدن و کبرا صغرا میشن

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا ببخشیدا ببخشید ... چقدر شوهرت ندید پدیده خب اگر از اپ مطمین گرفتی مشکلی نیشت ما یعمر خدمتکار اوردیم هیچی نشد نهایتش اینه که تمیزکاریشون خوب نیست البته همیشه از جای مطمین گرفتیم و سرایدار مدرسه هم بودن

اچاره معتبره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اینجور چیزا رو با همسرت اول هماهنگ کن. بعدم خودتون خونه این دیگه، فکر کن تعمیر کار گرفتی.الانم اگر ه ...

الان ۱ ساله میخام کمکی بگیرم نمیذاره

میخام عادتش بدم  چون خودم نمیتونم