2777
2789
عنوان

کیا پسرشون بچگی خیلی شلوغ بود اما الان آروم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 30 پست

پسر دایی های من اینقدر شلوغ وغیر قابلتحمل بودن.... نوجوان که بودن خیلی آرام وآقا ومتشخص.... الان هم که بالای 20سال عمرشونه.... جوری متشخص وآقان که آدم میگه آیا اینا هموناییی که تو بچگی سقف میاوردن پاییبن... چه قدر من از این پسر داییم کتک خوردم... 😑😬😂..... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو نداد ۱۲ جلسه نوروفیدبک براش نوشت که بردیمش و دقیقا بعد از نوروفیدبک خیلی آروم و خوب شد ولی بعدش ...

ممنون عزیزم ، سعی کن قبل از مدرسه درمانش کنی که آسیب نبینه ، الان من با این مشکل مواجه ام ، عاجز شدم فردا قداره دخترم رو ببرم روانپزشک

بچه بی تربیت فامیل شوهرم خیلی هم ربط داره به این موضوع مگهه اسی گفت بچم بیش فعاله که براش دکتر شدی ت ...

مگه گف اسباب بازی خراب میکنه که تو دکتر شدی؟! با داشتن یک بچه هنوز فرق شلوغ یا همون پرتحرک رو با بچه بی تربیت نمیدونی !! حوصله ندارم توضیح بدم . همینجوری ادامه بده

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
فک کردم خودت بچه ای با این طرز جواب دادنت !!! ولی انگار خودت بچه داری !!! بچه بعدیت که بیش فعال شد د ...

در ضمن فوضول خانوم من پیرو تاپیک صب که زده بود گفت میخام ببرم فردا مهد کودک ثبتنامش کنم بهش گفتم فعلا نبره مهد  

مثل قاشق نشسته نپر وسط وقتی از چیزی اطلاعی نداری 😂

پسر داداش منم خیلی شر و شیطونه تو۳ سالگی 

یدفعه نشستی میاد میزنه تو سرت هرچی دم دستشه 

گاز میگیره ،با کله میاد تو صورتت ،موهاتو محکم دو طرف سرت میگیره میکشه ،تف میندازه ،یعنی ۱۰دقیقه کنارش بشینی هزار بار میزنتت اون جدی و خشن 

یکبار اومد رو پام نشست بعد چند لحظه محکم با کله زد تو دماغم پر خون شد ،با ملاقه چوبی زد تو سر باباش خرد شد اینقدر محکم 

موهای دختر من ریخت از بس میکشه میچرخونه تو دستش محکم که بکنه 

نه سه سالگی حتی دکترشم گفت بایدصبورباشی لجباز نق نق مدام گریه بهونه میشن

خدا ب دادم برسه ...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خودشون گفتن باید بره کلاس اول و اگه درسشو یاد نگرفت، بهش دارو میدیم

آخه دختر من تا قبل از کلاس اول مشکل خاصی نداشت ، فقط یک کم  حوصله بود ، الان هم یادگیری اش خوبه ولی سر کلاس  نمی نویسه یا خیلی کم مینویسه می گه کلافه میشم ، نمیتونه تمرکز کنه ، الان بردم روانشناس میگه باید دارو بخوره،  طفلی خیلی اعتماد به نفسش رو از دست داده ، میگه دوستام مسخره ام میکنن ، البته میگن معلمش خم تو تشدید این موضوع مقصره ،  

آخه دختر من تا قبل از کلاس اول مشکل خاصی نداشت ، فقط یک کم حوصله بود ، الان هم یادگیری اش خوبه ولی ...

بعضی بیش فعالیا از یه سنی شروع میشن

حتما دارو رو بهش بدین

♥️

ایشالا خوب میشه