💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹
سلام آره عزیزم خدا را شکر دوتا ساک مشاهده شد که متاسفانه یکیش رشد متناسب با هفت ...
عزیزم حتما فردا صبح برو آزمایش تیروئید بده. tsh و FT4 . حتما انجام بده و بگو بارداری و عجله داری برای جوابش. نتیجه رو ببر دگتر داخلی ببینه. tsh تو بارداری باید زیر 2.5 باشه. FT4 هم درکنارش باید انجام بدی چون برای دکتر مهمه. اگه لازم باشه بهت دارو میدن. اگه قبلا انجام دادی نرمال بوده، مهم نیست. مهم الآنه! تو بارداری اکثرا کم کاری تیروئید پیش میاد که برای جنین ضرر داره و باعث کاهش رشدش و خدای نکرده سقط میشه. پس حرفمو جدی بگیر. راستی اسیدفولیک هم اسیدفولیک 5 بخور. اگه یدوفولیک هم میخوری، یدوفولیک رو صبح بخور. اسیدفولیک5 روشب. داروی لووتیروکسین هم اگه لازم داشتی، باید صبحها ناشتا بخوری و تا حداقل نیمساعت بعدش چیزی نخوری. سعی کن چایی هم نخوری! خلاصه چون شما دوقلو داری بیشتر از بقیه اینا که گفتم برات مهم. آزمایش قند ناشتا هم انجام بده. اونم مهمه.
🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷