2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

177 بازدید | 12 پست

کسی که دوسال باهاش بودم اونم همه جوره رفتم تو گوشیش دیدم هفت هشت ماه پیش با دو سه تا از اکساش حرفای به شدت رکیک و بد زده حرفای بد و دقیقا همون لحظه با منم بوده و حالا ک بهش گفتم میگه اینا همش مال قبل بوده من از اون موقع تا حالا کاری نکردم ولی حرفایی که با اون دخترا زده از فانتزیاش و همه چیش یادم نمیره دلم میخواد خودمو بکشم چون هیچ لحظه ای این افکار و چتایی که دیدم از ذهنم نمیره باید چیکار کنم الان هنوزم میتونم اصلا فرصتی بدم بهش؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دوستی ها عاقبتی خوشی ندارهچرا به همچین دوستی هایی بی پایه و اساس تن می دین؟

به هر حال ازدواجاشم همینه بارها شاهد بودم مرد متاهل با اینکه عکس زنش پروفایلش بود درمورد اندام آدم نظر میداد هیچ ربطی نداره 

به چه امیدی چندسال با یه نفر میمونید؟ اگر بگیر باشه همون اول بحث ازدواج رو مطرح می‌کنه وگرنه نقش سرگرمی رو براش ایفا میکنید تورو خدا برای خودتون ارزش قایل باشید عمرتون و وقتتون رو به پای کی هدر میدین؟یکم به خودتون بیاید 

به هر حال ازدواجاشم همینه بارها شاهد بودم مرد متاهل با اینکه عکس زنش پروفایلش بود درمورد اندام آدم ن ...

اصلا اینطور نیست

مردهایی هستن فقط فقط یکی 

به هرحال خوددانی

عشق-دوستی- محبت پروفایل  دو کاربر 

به چه امیدی چندسال با یه نفر میمونید؟ اگر بگیر باشه همون اول بحث ازدواج رو مطرح می‌کنه وگرنه نقش سرگ ...

خانم فرقی نداره ازدواجم میکردم همین بود آدم ذات بود درست نمیشه مثل خیلی از مردای متاهل ک بعد یه مدت به هوس میفتن

خانم فرقی نداره ازدواجم میکردم همین بود آدم ذات بود درست نمیشه مثل خیلی از مردای متاهل ک بعد یه مدت ...

ازدواج کنی تکلیفت معلومه یه تعهداتی نسبت به شما داره ولی در دوستی پسر هیچ تعهد و مسئولیتی نداره خیلی راحت کارش که باشما تموم شد قیدتون رو میزنه لزوما عاشق شما نیست فقط نیازهاشو برطرف میکنید و اون به خودش حق میده از فرد دیگری هم خوشش بیاد و اونموقع شما رو رها می‌کنه 

ازدواج کجا شبیه دوستیه؟

شما ممکنه پنج سال هفت سال ده سال بایکی دوست باشید بعدش میزاره می‌ره تعهد نداده که تا آخر باشما باشه 

اونوقت شما میمونید و تنهایی به یه سنی هم می‌رسید که خواستگار براتون نمیاد اونی که برده پسره دختره محکوم به شکسته

ازدواج کنی تکلیفت معلومه یه تعهداتی نسبت به شما داره ولی در دوستی پسر هیچ تعهد و مسئولیتی نداره خیلی ...

با احترام قبول ندارم الان خیلی زنا رها شدن و مرده فرار کرده و نه مهریه پرداخت میکنه و نه هیچی تعهد اگر به برگه بود الان خیلیا با هم تا ابد می مونن صرفا نمیگم دوستی هم خیلی درسته ولی اصلا ازدواج تضمین زندگی و وفاداری و تکلیف مشخص نیست متاسفانه

با احترام قبول ندارم الان خیلی زنا رها شدن و مرده فرار کرده و نه مهریه پرداخت میکنه و نه هیچی تعهد ا ...

ببخشید اگر ازدواج تضمین زندگی و تعهد شخص نیست دوستی که مشخصا هیچ انتهایی نداره 

درثانی در هیچ ازدواجی مرد نمیتونه از زیر بار مهریه در بره مگر اینکه زن خواسته باشه 

منی که ازدواج کردم ریال به ریال خرجمو همسرم داره میده نه پدرم ، من بعد ازدواج بچه دار میشم تو دوستی میتونم؟ 

پیر که بشی میدونی یکی بالای سرت هست 

الان یکی از دوستای من سنش بالارفته ازدواجم نکرده میگه میترسم پیر بشم کسی دورم نباشه حتی بمیرم کسی نباشه منو جمع کنه 

ازدواج سرمایه گذاری برای دوران پیریه عاقبت دوستی چیه؟ مدام در استرس و تلاشهای بی نتیجه

با احترام قبول ندارم الان خیلی زنا رها شدن و مرده فرار کرده و نه مهریه پرداخت میکنه و نه هیچی تعهد ا ...

من برای خودت میگم عزیزم همون اول که دیدی قصد پسره جدی نیست قیدشو بزن محبتت رو خرجش نکن