2777
2789

لطفااا داستانمونو مفصل گذاشتم تاپیک قبل اگه میشه بخونید و نظر بدید هرکس خونده بگه خوندم که بدونم با علم بر اون نزار داده هرکسم نخوند بگه...

چون بهم حس اینو میده من واقعا بدم و مقصرم و من باعث این شدم اون نخوادم.... حالا چجور؟

مثلا میگه من از دروغ متنفرم و تو دروغگویی فلان کارت دروغگوییه...حالا چی؟اینکه چون ادم زورگو غیر منطقی و کنترلگر و غیر قابل پیشبینی هست من خیلی از چیزا رو سر بسته میگم و میگم خکدش فلان چیز یادش هست خودش و گوشه ذهنش هست لازم نی با مطرح کردنش ظنین و گیرش کنم رو اون مسئله،مثلا امسال عید سصد تومن کادو عیدیامو چون کاااملا ازم صلب مسئولیت کرده و کرم رنگیم تموم شده میخواستم بدم ضد افتاب رنگی بخرم و چون اون گفت که بیا با همون عیدیا واسه کسایی که از طرف من بت دشت دادن یه کاری کن خودت،با همون عیدیات منم گفتم من الان پر نیازم با این زندگی که برام ساختی و کرم ندارم و... 

گفت ضد افتابم نداری گفتم نه.دیگه نیوموم اشاره کنم یه ضد افتاب بود دوسال پیش رنگش زیادی زرد بود میزدم میگفتین یه جوری میشی انگار مریضی یا یرقان داری و خیلی ناجوره نزن و قرار شد بزارمش برای اینکه اگه یه وقت با چیزی ترکیبش مناسب شد ترکیب کنم و..‌)فقط گنم نه ندارم پر بیراهم نبود اون یه چیز بلااستفاده بود و عملا ضد افتاب نداشتم.حالا نمیدونم واقعا تصادفی یا حتی عمدی رفته سرک کشیده اونو پیدا کرده و میگه تو ناصادق و دروغ گویی تو داشتی کرم و... تو ژنته دروغ گویی و... اصلا یه چیزایی میگه ادم شااااخ درمیااااره! میگه من بدم میاد از ادمایی که دروغ میگن.

در حالی که من از وقتی نامزد کردیم رو راست ترین بودم همیشه این حرفش برام زور داره و همزمان حس بدی دارم که از خودم تقصیر و کمی که منو نمیخواد روااانی شدممم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توام بشین کوچکترین تناقض تو حرفاش رو پیدا کن و بهش برچسب دروغگو بزن ببینه خوبه

من واقعا گناهی نداشتم این از برای دروغ گویی نبود آخه یه چیز بلااستفاده گذاشتم که ایا به کار بیاد یا نه جزو داشته ام حساب میشه؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

تاپیکاتو خوندم اعصابم خرد شد  جهازتو بردار 

ببر بفروش یه خونه کرایه کن برو سر کار یه همچین زالویی رو بنداز از زندگیت بیرون از این برات شوهر در نمیاد 

سوهان روحه 

یه آدم بیمار روانی 

خدا هم بزرگه یه آدمی که سرسفره ی پدرش بزرگ شده میاد سراغت 

این معلوم نیست تو کدوم آخوری قد کشیده 

آدم نیست که 

متاسفم برای مادرشوهرت که همچین پسر بیشعوری تربیت کرده 

تو رو خدا یه فکر اساسی بکن برای خودت 

تاپیکاتو خوندم اعصابم خرد شد جهازتو بردار ببر بفروش یه خونه کرایه کن برو سر کار یه همچین زالویی رو ...

مجبورم تلاق بگیرم و امیدوارم دیگه هی وارد بازی روانی نشم و خودمو گووول نزنم

تاپیکاتو خوندم اعصابم خرد شد جهازتو بردار ببر بفروش یه خونه کرایه کن برو سر کار یه همچین زالویی رو ...

واقعا موندم که چجور چی تو ناخودآگاه من داره اتفاق میفته که لنگ اینم حتی اخر راهی ام خودمو به این ادم ثابت کنم که من چه قدر براش مایه گذاشتم و هیچکس قدر من تو این دوره زمونه براش خوب نبود و نیست

اینقدررر تحقیر شدممم

مجبورم تلاق بگیرم و امیدوارم دیگه هی وارد بازی روانی نشم و خودمو گووول نزنم

بله طلاق بگیر چون این تو رو هم مریض میکنه 

منم یه سوهان روح دارم 

هزار جور درد و مرض گرفتم از دستش 

ولی به خاطر بچم خفه شدم 

تو هنوز جوونی 

به خدا نای بلند شدن از رختخوابو ندارم 

ولی مجبورم چند جا کار کنم 

اینقدر مزخرف میگه مزخرف رفتار میکنه 

خودتو نجات بده