2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همشو بگو از دعاهایی که زدی یا کرمای ریزی که ریختی تا بگم چرا فاصله میگیری پیام میاد 🤣

خب بنده خدا در حالت عادی و نرمال صد سال سیاه پیام نمیده 😄😄😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

عدم تناسب حالات روحیتان 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

متوجه نمیشم

وا 🙄😐 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خب ببین چون وقتی های منتظری ...انرژی ک داری ب جهان میدی وابستگی و ترسه...که چرا پیام نداد؟چرا دیرپیام داد؟؟؟ینی الان کجاست و...و....اما وقتی رها میکنی و منتظر نیستی انرژی مثبت میدی وخب دریافتم میکنی

شما فکر کردی دوست پسرمه؟

آره دیه ۹۰ درصد تاپیکا همینه منم رندوم همینو برداشت میکنم 😄