2777
2789
عنوان

عوارض واکسن شش سالگی

1720 بازدید | 16 پست

سلام خانما 

دیروز برای دخترم واکسن ۶سالگی تزریق شده منهای تب و بی حالی و دست دردی ک داره یهو از خواب میپره میگه قلبم تند تند میزنه و گریه میکنه من خیلی نگرانشم

لطفا اگرتجربه ای داربد بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا یهو اونجوری از خواب میپره با تپش قلب امروز دوبار اونجوری شده یبارم ظهر ک خواب بوددارم میمیرم ...

اگه باز اینجور شد ببرش دکتر عزیزم.تبشو چک کن این اوایل اگه بالا بود شیافی چیزی بده

چرا تب داره پروفن میدم.خطرناکه؟

نگران نباش به خاطر تبشه که تپش قلب داره.

الان پسرمم تب داره کلی قلبش تند میزنه.

نه بروفن حتما استفاده کن.چون هم ضد تبه هم ضد درد و التهابه.

بزار استراحت کنه.ولی خودت مراقبش باش و همش چک کن که تبش بالا نره که خطرناکه.

انشالله بهتر بشه🌹

نگران نباش به خاطر تبشه که تپش قلب داره.الان پسرمم تب داره کلی قلبش تند میزنه.نه بروفن حتما استفاده ...

ممنون عزیزمممم خیالم راحت شد یکم

خیلی ترسیدم .انشالله کوچولوی شماهم زود خوب بشن

نگران نباش به خاطر تبشه که تپش قلب داره.الان پسرمم تب داره کلی قلبش تند میزنه.نه بروفن حتما استفاده ...

دختر منم وفتی مریض میشدو تب میکرد قلبش تند میزد ولی تابحال نشده بود ازخواب بپره بخاطر تپش قلب

برای همین نگران شدم

دختر منم وفتی مریض میشدو تب میکرد قلبش تند میزد ولی تابحال نشده بود ازخواب بپره بخاطر تپش قلببرای هم ...

من ازین واکسن فراریم.

واکسن ۱۲ماهگی پسرمو که زدم کلی اذییت شدم.

الانم اتفاقا باید برم واکسن قبل مدرسه بزنم براش.از الان نگرانم...

ولی خوب چه میشه کرد...

ما مادرا نافمون با ترس و استرسو نگرانی بریده شده.

زیاد بهش مایعات بدن که اثرش با ادرار کردن از بین بره.

اگر دیدی باز هم به خاطر تپش قلب از خواب پرید و اذییت بود اونوقت دیگه بهتره یه دکتر ببریش.