بعد همیشه اگه یه گیر به باباش میده (که پولشو بگیره)تا گیر به خانواده من میده خیلیییی توقع داره دیوونم کرده اصلا....
گیرهای الکی!
بابای من با سختی جهزیه ای داد که دهن همه و کل فامیل خودش حتی باز موند همه گفته بودن چه جهاری.بیچاره بابام چقدر خودش رو تو قرض و دردسر انداخت بعد میگه مگه چه جهازی دادن یه سری چیزها که ما یادمون رفته بود اون لا به لا مثل نخ و سوزن مثل جا اسنتد شامپو و... برای حمام و... رو صد بار گفته هنوزم میگه بگو بیان بخرن من خجالت میکشم بگم بخدا به خانواده ام که تو قرض و سختی ان بگم چهار تا چیز کوچیکو خود شوهرم نخریده یا مثلا بیخیال نشده خودتون بخرید
وقتی کریستان چند ده میلیونی هزار مدل ظرف پذیرایی مس و نقره و استیل و چوب گردو دادید سه دست مبل دادید و دو دست نهار چپخوری ده و شش نفره و.... برای بالکنمم حتی میزنهار خوری و تاب و آبنما و... گرفتید پنج مدل چینی فقط دادید چند دست شیشه و آرکوپال و کلی دکوری و پارتیشن و دو تا سرویس خواب و...
بعد اینا رو میگه خیلی بد انگار پدر و مادرم دو دره باز بودن و باید میخریدن همه چیز و...
وقتی مجرد بودم باورم نمیشد میگفتن فلان کس گفته آفتابه ندادن تو جهیزیه ات بابات اینا... میگفتم چه ادمایی وجود دارن الان خود شوهرم همینه
میگه چرا بخاری ندادن میگم مگه کسی الان بخاری میده همه جا پکیجه و... میگه بخاری برقی میدادن برای مبادا نمیدونید من چقدررر وسیله برقی گرفتم همههه چیز جارو شارژی و بخارشو و اسپرسوساز و مولتی کوکر و پلوپز و سرخ کن بدون روغن مایکرویو و چای ساز و میکسر و آسیاب و ساندویج ساز و آبمیوه گیری و چرخ گوشت و غذاساز چندکاره و گوشکوب برقی و میوه خشک کن و همزن حرفه ای شیرینی پزی و...همه چیز درجه یک مارک بوش و... میگه بخاری برقی ندادن باید میدادن ما پکیجمون خراب شد یخ زدیم از بابام اینا بخاری برقی گرفتیم و...
میگه بابات اینا باید مبل میلیاردی برای پذیرایی میگرفتن(پارسال) ما بهترین مبل و چوب گردو گرفتیم اما اون مبلای خاص و خیلی لوکسی رو میگه که مولتی میلیاردرا برای عمارتهای دوهزار متری میخرن.
میگه میتونستن دکوری روکش طلا بخرن و...
دقت کنید من سه دست مبل کلاسیک و نیو کلاسیک و راحتی خریدم دو دست سرویس خواب خریدم چندین مدل سرویس پذیرایی لوکس مس و نقره و چوب گرو و کریستال خریدم و... همه اونایی که بالا گفتم ولی اون میگه کمه و باید مبل میلیاردی بود و...