2777
2789

بیاید کلا جریانو تعریف کنم شما بگید حق با کیه کل داستان رو میخوام بگم

میدونم طولانی میشه ولی لطفا باشید و لطف کنین بخونین و نظر بدین

آخه مگه مرد هم اینقدر زیر و رو میکشه اینقدر انتظار و توقع داره آخه؟!

بخدا اون اولا که این حرفاش رو میشنیدم انگار دنیا رو سرم خراب میکردن حالم اینقدر بد میشد اینقدر احساس میکردم چقدر فاجعه است که یک مررررد این حرفو بزنه...الان دیگه حتی خودمم منگ شدم 

پولش دست باباشه نمیده بره کار راه بندازه تمام تایمی که اومد خواستگاری قرار بود با باباش کار کنه و کار و درآمد معقولی داشته باشه و زندگیش با سامون باشه.با باباش مشکل خورده بود قبلا هم و بارها میخواسته خودش کار راه بندازه با پولی که دست پدرش تو کار پدرش بوده ولی مثلا سنگاشونو وا کنده بودن و دیگه اوکی شده بود که میاد خواستگاری من باهم کار کنن و همه چیز شسته رفته خلاصه.اما یک دوماه بعدش دوباره اینها به مشکل خوردن و باباش پولشو نمیده و شوهرمم انگار کمی خودش به این وضع ولنگاری حتی عادت کرده تمام تایمی که عقد بودیم و عروسی کردیم و... باباش پولشو نداد که کار راه بندازه الانم همینجور...پدرش اصلا اونقدری که باید اهمیت نداد به این موضوع نباید میزاست که حتی یک روز هم پسرش ازدواج کرده باشه و بیکار باشه و ببینه اااا میشه زن داشت و بیکار بود و عادت کنه.ولی اصلا انگار نه انگار که زندگی ما فلجه.بازم من کلیییییی مدارا کردم.هزار جور بدبختی و سختی و فشار رو به جون خریدم و مدارا کردم با خانوادش پدرش خودش... همه کادو هام عیدیهام زوری پای این زندگی رفت طلا فروختم و...جای اینکه احساس اینو داشته باشم که یک شوهر تامین کننده به عنوان یک مرد دارم تازه عیدیهامم باید بابت خرج خودم که هیچ خرج زندگیم میدادم طلاهامم باید میدادم برای خرج زندگی(نه حتی واسه ماسین و خونه یا مثلا یک مشکل مالی غیر منتظره مثل چکی چیزی برای کار و...)

اصلا کارهایی که از دستش بر میاد رو هم انجام نمیده انگار اصلا براش مهم نیست یه کار برای زندگیمون انجام بده واسه همه کارها یه بهونه ای میاره.

حتی میتونه ندرکش رو اجاره بده حقوقی کنه مثلا سالی ۱۲۰ میلیون فقط از یه اجاره مدرک بدون نیاز به هیچ کاری در بیاره،میگه ۱۲۰ تومن ایده الم نی پس کلا نمیدم اجاره،سر کار کارمندی نمیخوام برمو... همش بهانه نشسته توی خونه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بعد همیشه اگه یه گیر به باباش میده (که پولشو بگیره)تا گیر به خانواده من میده خیلیییی توقع داره دیوونم کرده اصلا....

گیرهای الکی!

بابای من با سختی جهزیه ای داد که دهن همه و کل فامیل خودش حتی باز موند همه گفته بودن چه جهاری.بیچاره بابام چقدر خودش رو تو قرض و دردسر انداخت بعد میگه مگه چه جهازی دادن یه سری چیزها که ما یادمون رفته بود اون لا به لا مثل نخ و سوزن مثل جا اسنتد شامپو و... برای حمام و... رو صد بار گفته هنوزم میگه بگو بیان بخرن من خجالت میکشم بگم بخدا به خانواده ام که تو قرض و سختی ان بگم چهار تا چیز کوچیکو خود شوهرم نخریده یا مثلا بیخیال نشده خودتون بخرید 

وقتی کریستان چند ده میلیونی هزار مدل ظرف پذیرایی مس و نقره و استیل و چوب گردو دادید سه دست مبل دادید و دو دست نهار چپخوری ده و شش نفره و.... برای بالکنمم حتی میزنهار خوری و تاب و آبنما و... گرفتید پنج مدل چینی فقط دادید چند دست شیشه و آرکوپال و کلی دکوری و پارتیشن و دو تا سرویس خواب و... 

بعد اینا رو میگه خیلی بد انگار پدر و مادرم دو دره باز بودن و باید میخریدن همه چیز و...

وقتی مجرد بودم باورم نمیشد میگفتن فلان کس گفته آفتابه ندادن تو جهیزیه ات بابات اینا... میگفتم چه ادمایی وجود دارن الان خود شوهرم همینه 

میگه چرا بخاری ندادن میگم مگه کسی الان بخاری میده همه جا پکیجه و... میگه بخاری برقی میدادن برای مبادا نمیدونید من چقدررر وسیله برقی گرفتم همههه چیز جارو شارژی و بخارشو و اسپرسوساز و مولتی کوکر و پلوپز و سرخ کن بدون روغن مایکرویو و چای ساز و میکسر و آسیاب و ساندویج ساز و آبمیوه گیری و چرخ گوشت و غذاساز چندکاره و گوشکوب برقی و میوه خشک کن و همزن حرفه ای شیرینی پزی و...همه چیز درجه یک مارک بوش و... میگه بخاری برقی ندادن باید میدادن ما پکیجمون خراب شد یخ زدیم از بابام اینا بخاری برقی گرفتیم و...

میگه بابات اینا باید مبل میلیاردی برای پذیرایی میگرفتن(پارسال) ما بهترین مبل و چوب گردو گرفتیم اما اون مبلای خاص و خیلی لوکسی رو میگه که مولتی میلیاردرا برای عمارتهای دوهزار متری میخرن.

میگه میتونستن دکوری روکش طلا بخرن و... 

دقت کنید من سه دست مبل کلاسیک و نیو کلاسیک و راحتی خریدم دو دست سرویس خواب خریدم چندین مدل سرویس پذیرایی لوکس مس و نقره و چوب گرو و کریستال خریدم و... همه اونایی که بالا گفتم ولی اون میگه کمه و باید مبل میلیاردی بود و...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این وضعیت درست نمیشه . یه پدر طمعکار و پدر سوخته داره که نمیتونه قاطعانه با یه همچین پدری برخورد کنه . اون آدم پدر نیست دشمنه باید دقیقا مثل یه دشمن باهاش برخورد کرد . ژن این جماعت بر پایه طمع بنا شده . 

بعد میگه بابات یا باید جشن عقد درحد عروسی میگرفت صفر تا صد خرج با خودش.یا باید نصف عروسی رو میداد باید به من نصف عروسی رو بدهکاره و....!!!!!

مبگه تو خونه بابات بودی بابات باید میبردت چشم پزشکی چکاپ کلا چکاپ همه چیز،باید دماغتو عمل می کرد،دندوناتو درست می کرد.منم الان حتی اگه مولتی تیلیاردر بشم نمیبرمت دکتر و هیچ کار سلامتی و زیبایی،حتی سلامتی برات نمیکنم هر مشکلی داشته باشی،الانم بابات باید بیاد بکنه چون اولا تک فرزندی دوما باید جبران گذشته که باید انجام میداده رو بکنه،سوما تو ۱۸ سالگی به من شوهر کردی زود بوده تو باید تا ۲۵ سالگی اقلا خونه بابات میموندی بابت خرجتو میداد پس الانم خیلی کارا اون باید بکنه وظیفه اونه .

دقت کنید که من بعد اتمام مدرسه و دبیرستان بلافاصله با این آقا بعد سه چهار ماه ازدواج کردمااا که میگه تو خونه بابات عمل بینی میکردی و‌.‌..

حتی برای مشکل ورم معده که من از قبل ازدواج داشتم دکتر هم چند بار رفته بودم لازم بوده قبلا حاضر نیست منو دکتر ببره و انگار یه وسیله باشم که با نقص انداخته باشن بهش!

حالا ازدواجم عاشقانه بوده ها و میدونسته همه اینا دو خودش که مثلا معده حساسی من دارم و‌‌‌...

خودتو نجات بده . پسر کو ندارد نشان از پدر . خدا داره با تو حرف میزنهد. میگه میخوای بدونی این پسر چه جور آدمیه ؟ پدرشو ببین . این خانواده جوری هستش که پدر به پشر رحم نمیکنه . اینا سر همدیگه کلاه میزارن . بابائه داره سر پسره کلاه میزاره پسره هم طر شما کلاه میزاره . خودتو نجات بده از دست این ژنتیک زشت و وقیح . نزار اولاد تو همچین ژنتیکی رو به ارث ببره که دو روز دیگه بچه ت بهت رحم نکنه . 

حالا کلا صلب مسئولیت کرده از خودش

دیگه میگه من نمیخوام این رابطه رو برو تمومش کن و هییییچکاری انجام نمیده برا خودش.امسال عید برای خودش در حد معقولی چند میلیونی خرید کرد و به من قشنگ گفت من نمیخوام هیچ کلر برات بکنم.(پارسال عید هم من فقط یک مانتو و شلوار خریدم در حالی که با کادوهای سر عقدم که بابام پول سفره عقد و عاقدش رو داده بود(توی همون عروسی جدا از عقد محضریمون بابام پول داد عقد آریایی تو عروسی داشته باسیم) و کادو رو داد به خود ما دوتا کلا خرج زندگی رو دادیم باهاش یعنی علنا اون کادو رو خوردیم و جای اینکه اون درآند بیاره خرج زندگی کنه،از همون یه مانتو یه شلوار خریدم پارسال سال اول عید سر زندگیمون)

بعد به خانواده ام هیچی روز مادر و پدر و .... تولدشون نمیده،ما حتی مثل ۹۹ درصد مردم رسم داریم به مادر ها عیدی میدیم.پدر مادرم اومدم برام لباس عید خریدن دو دست جای عیدیم و کلا لباس و... هرچی لازم داشتم خریدن به شوهرمم ۶۰۰ تومن پول دادن.میگه چرا برای من عیدی مفصل ندادن بابد اقلا یه پیراهن یه شلوار یه کفش خوب میخریدن برام!

مادامی که تموم دور و بریام به مادرشون شده پونصد تومن عیدی دادن و ماهیچی ندادیم و هیچ مراوده ای با خانواده ام نداره ولی اونا رو بدهکار خودش میدونه و توقع داره

کلا هم از بعد ازدواجمون دست بهم نزد!من اخر بعد ماه ها ازش با گریه پرسیدم چطور میشه رابطه نخوای و تلاش نکنی براش و جور نکنی ملزوماتشو الساعه و... مردم این قضیه براشون مهمه اصلا نیازه مگه میشه یه مرد اینقدر بی تفاوت،گفت نمیدونم چرا ابنجوریه،بعد گفت تو رو نمیدونم میخوام یا نه،بعد گفت تو اصلا میدونی تایپ ایده آلم نیستی و من فلان مدلی دوست دارم و...

در حالی که من خیلی هم جذابیت دارم جتی هیکلم باشکاه که میرم دائما ازم میپرسن چند ساله میای و چکار کردی،اندام ساعت شنی دارم و پوست برنزه خوشرنگ و براق بعد اون میگه من فلان رنگ مدل دوست داشتم،درحالی که دوسال با من در ارتباط بوده،منو میخواسته،زدر زد برای راضی کردن خانوادم به اومدن خواستگاری چون من خیلی بچه بودم دبیرستان میرفتم مادرم اینا مخالف بودن خواستگار بیاد،بارها منو دیده بود حتی اکثرا بی ارایش... حالا میگه مطابق معیارم نیستی تو ایده ال و دلخواهم نیستی!

خانواده ام خانواده خوبی هستن یه خانواده متوسط و معمولی خداروشکر آبرو دار و مردم دار و دستمونم به دهنمون میرسه.

ولی میگه خانواده ات چرا پولدار نیستن ما پولداریم(توجه کنید که بیکاره،تو کار ساخت سازه باباش ولی کلی داستان دارن و... اصلا در عمل کیفیت زندگی داغونی دارن با اینکه مثلا چندتا واحد دارن و..‌. مشکلات قانونی و قضایی و...) خودشم که بیکاره و با باباش مشکل خورده بعد میگه لول خانواده ات پایین و.‌‌‌..

من نمیخوام و سر خورده شدم و...

منظورشم از پولدار مولتی میلیاردره!

همههههه اینا رو دوسال قبل ازدواج آشنا داشتیم میشدیم میییدونسته و فار عشق و من میخوام دنیا رو به پت

ات بریزم!

الانم که میگه من نمیخوام و ادامش درست نیست و... 

علنا میبینم همه ادما رو به دید مقایسه گری نگاه میکنه و با من مقایسه می کنه و از منی که اینقدر محدود و اسیرم کرده افسردم کرده برتر میدونه.

منی که ماااه ها نمیتونم برم یه صورتمو اصلاح کنم درست حسابی یا ابروهامو کمی تمیز کنم. همیشه خودم زور زورکی تا جایی که میتونم این کا را رو می کنم هیچی هم دست به ص رت خودم نزدم بعد عروسیم به دلم موند محض تغییر یکم نوک موهامو امبره شرابی کنم.کلا هیییچی هیچی برام کاری نمیکنه و منو با کسی که هنه کار کرده مقایسه می کنه،تازه علاوه بر همه اینا من بخاطر تحقیرهاش دلمرده و افسرده کرده.

میگه الان که فکر می کنم میبینم مورای از تو قشنگتر برام بوده که...

منم خسته شدم دیگه 

من خودم هزار تا مشگل دارم . شب ها از فکر و خیال خوابم نمیبره . ولی داستان زندگی تو رو خوندم میگم خدا به دادت برسه با این همه فکر و خیال ‌. فقط میگم خودتو نجات بده . فدای سرت پول هایی که خرج کردی . اعصابتو از دست میدی با این جماعت پیر میشی . اینا معیارشون پوله ‌ دو روز دیگه با همین پول میره عاشق یکی دیگه میشه . همین الانش خودتو ببین . اعصابتو از دست دادی . خودتو نجات بده . ضرر مالی جبران میشه ولی اعصاب و روانت به هم بریزه زندگیت تبدیل به جهنم میشه . 

من خودم هزار تا مشگل دارم . شب ها از فکر و خیال خوابم نمیبره . ولی داستان زندگی تو رو خوندم میگم خدا ...

قربووون محبتت خواهر جااانم الهی خدا همه بدیها رو ازت دور کنه روز به روز زندگیت بهتر بشه انشالله خداوند امرژی مثبت و خیر به زندگیت سرازیر کنه.

برات از خدا میخوام اول خودت و عزیزانت کنار هم سلامتی و عمر باعزت داشته باشید.امیدوارم خداوند شافی سلامتی کااامل و شادابی بهتون عطا کنه

دوما آرزو می کنم در زندگی به موفقیت ها و دستاورد های خیلی بزرگی برسید و واقعا پیش رفت کنید.

سوما رزق و روزی زیاد و مال حلال و زیاد و با برکت برات از خدا میخوام.برات از خداوند میخوام فراوانی نعمت رو به زندگیت سرازیر کنه... انشالله به زودی کلی امولل پاک و خیر برسه دستتون

بعد هم از خدا میخوام که زندگیتون رو سراسر عشق و مهر کنه... خداوند یه عالمه احساسات زلال و نیالوده به پلیدی و پاک تو روابطتون جاری کنه و در شما و ادم های زندگیتون برای هم خیر جا بده خدا زندگیتونو به خیر و شادی زیر رو کنه

و در آخر هم دعا می کنم خدا عزت و احترام و مقبولیت همه جانبه بهتون بده تو مردم.ایشالا به زودی حاجت روا به خیر بشید و شادی بهتون تزریق بشه