2777
2789

تاپیکای قبلی که زدمو میتونید برید بخونید درمورد شوهرم.اونجا همه چیز رو گفتم...

واقعا کشش دوباره نوشتنش رو ندارم.

دیگه این بار باید جدا بشم... 

فکر می کنید با این تجربه تلخ به زندگی برمیگردم؟میتونم عزت نفس نابود شده ام رو ترمیم کنم؟میشه باز هم خوشبخت شد؟وقتی شکست میخوری تو زندگی تا حالا کسیو دیدین خوشبخت بشه بعدش،از اون برام بگید،صرفا مثبت بگید لطفاااا

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خدایا شکرت با این تاپیکا بهم حس خوب میدی از تصمیم  ازدواج نکردنم  

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اگه یه رابطه غلط رو ادم ادامه بده هرروز میمیره و زنده میشه

ولی وقتی یبار تمومش کنه چندماه افسرده میشه و گریه میکنه و شب روز نداره ولی بعدش سرپا میشه کم کم

مرگ یبار شیون یبار

اگه میدونی اصلاح پذیر نیست و اون مقصره و شما خیلی توی زندگی اذیت میشی در صورت داشتن شرایط مالی و خانواده خوب میتونی به جدایی فکر کنی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.