2777
2789

من این هفته دو تا درس تخصصی امتحان دارم یه فصل زیست و دو فصل ریاضی بعد عید خیلی خیلی تند تند درس دادن و هیچکدومو زیاد نخوندم یعنی تازه درس دادن میخوان امتحان بگیرن و من ریاضیم واقعا ضعیفه باید این هفته جبران کنم به غیر از این ۸ ساعت مدرسه ام و امتحانای عمومی هم دارم 

چهارشنبه وحشتناک خسته شدم چون بی خوابی زیاد داشتم نتونستم درس بخونم و این بی خوابی سه شنبه و چهارشنبه باعث شد امروز همش خسته باشم نتونم خوب چیزی بخونم 

و الان استرس اینو دارم نرسم امتحانمو خوب بدم

اگه فردا ۸ صب بلند شم شروع کنم زیستو تموم کنم و درس شنبه رو بخونم 

ریاضیو رو دو روز تو طول هفته بخونم اوکیه؟ برای امتحان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه امتحان زیست داری؟

اگه اره میتونی بخونی منم دو فصل امتحان  زیست داشتم هفته قبل تو یه روز خوندم طبق عادتم تو دیقه نود نمرم ۲۰ شد 

تو میتونی بخونی اگه صفحه هاشو تقسیم بندی کنی و به هر قسمتش زمان بدی میتونی برسونی حتی آخرشم نمونه سوال حل کنی 

ریاضیم بشین فیلمای ویتامین ۲۰ رو ببین خیلی تاثیر گذاره

یاشاسین تمام توتلر(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤

شنبه امتحان زیست داری؟اگه اره میتونی بخونی منم دو فصل امتحان زیست داشتم هفته قبل تو یه روز خوندم طب ...

نه ریاضیم اوکیه میفهمم ولی سوالایی که معلم میده خیلی سخته معلم تیزهوشانه 

یکشنبه امتحان زیست دادم 

۱۳ صفحه مونده میخوام فردا بخونم شنبه هم بیام مرور کنم

از اونور سه شنبه امتحان ریاضیه یکم میخوام یکشنبه بخونم یکم دوشنبه حس میکنم تایمم کمه یه امتحان دیگه ام دارم اخه

نه ریاضیم اوکیه میفهمم ولی سوالایی که معلم میده خیلی سخته معلم تیزهوشانه یکشنبه امتحان زیست دادم ۱۳ ...

فک کردم شنبه داری پس خیلی وقت داری عزیزم نگران نباش تو لحظه تلاش کن امید وارم نتیجشو ببینی 

۱۳ صفحه زیستو تو نیم روزم تموم میکنی بعد شروع کن ریاضیو بعدم اون امتحان دیگه ای که داری 

فک کردم شنبه داری پس خیلی وقت داری عزیزم نگران نباش تو لحظه تلاش کن امید وارم نتیجشو ببینی ۱۳ صفحه ز ...

امروز زیستو خوندم بعدش یه قضیه ای پیش اومد مجبور شدیم بریم بیمارستان هنوزم برنگشتم خونه 

ولی حداقل زیستو خوندم فقط شکلاش مونده فردا میخونم 

ریاضی روزای دیگه نصف نصف میکنم مبخومم

امروز زیستو خوندم بعدش یه قضیه ای پیش اومد مجبور شدیم بریم بیمارستان هنوزم برنگشتم خونه ولی حداقل زی ...

آره آفرین دیدی چیزی نیستش الکی نگران نباش😉