2777
2789
عنوان

عمل بینی و استرس شدید

106 بازدید | 20 پست

من این هفته می‌خوام عمل بینی انجام بدم دریچه قلبم شلی داره از بیهوشی میترسم به هوش نیامم چند سال برام شده آرزو ک عمل کنم مشکلی پیش نمیاد بنظر شما ؟؟

به دکتر گفتی؟نظرش چی بود.در کل خیر باشه و پیشاپیش دماغ نو مبارکت باشه.🥰

رفتم پیش دکتر قلب گفت اسم این بیماری نیست و مشکلی نیست ولی من از بیهوشی میترسم به هوش نیام😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم پیش دکتر قلب گفت اسم این بیماری نیست و مشکلی نیست ولی من از بیهوشی میترسم به هوش نیام😪

بیهوشی اصلا ترس ندارن.خودم چهار اردیبهشت1402 عمل کردم.دو هفته قبلش دختر و پسرم تو یه روز دماغ عمل کردن.فقط بهوش اومدی.تا کامل هوشیار نشدی.مایعات نخور.روز قبل عمل یه قابلمه بزرگ سوپ مقوی درست کن.بسته بندی کن بزار فریزر.آبمیوه گیری دم دست برای آب هویج کمی هم آب کرفس قاطیش.چند آبمیوه بزرگ داخل یخچال.ظروف یکبار مصرف.قاشق.کاسه.لیوان.گوشی رو زنگ برای دارو.تشک فنری طبی.بالش چند تا زیر سر و چند تا دو طرف.چسب مخصوص بینی و گاز استریل.مرتب بعدش پیش دکتر برای تعویض چسب.بعد یه ماه خودت یاد گیری قرینه بزنی.پماد مخصوص جای بخیه.برای من تا هشت روز گاز استریل داخل ببینیم بود.بستکی به دکتر داره.بعد عمل خونابه میاد تا چند روز طبیعی هست باید خودت گاز استریل زیر دماغت عوض کنی.ورم میاد و میگه.کبودی میاد و میرم. ولی درد اصلا نداری.فقط سر خم نمیکنی.وسیله سنگین بر نمی داری.مبارکت باشه

بیهوشی اصلا ترس ندارن.خودم چهار اردیبهشت1402 عمل کردم.دو هفته قبلش دختر و پسرم تو یه روز دماغ عمل کر ...

فدات عزیزم من از درد نمی‌ترسم فقط میترسم به هوش نیام 😂🤣😐)مرسی ک تجربیاتت رو ب اشتراک گذاشتی 

فدات عزیزم من از درد نمی‌ترسم فقط میترسم به هوش نیام 😂🤣😐)مرسی ک تجربیاتت رو ب اشتراک گذاشتی

تربیت الکی.پس من می ترسیدم پسرم بهوش نیاد.دکتر گفت بهوش میاد.بیشتر چیزایی که ما می‌ترسیم هیچ وقت پیش نمیاد