الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه تو دورترین نقطه زندگی آدم کسی باشه که به وجود تو نیاز داشته باشه یا از نبودت رنج بکشه تو حق نداری این کار رو بکنی متوجه ای؟؟ باید امشب بری درمانگاهی جایی وقت رو تلف نکن تا صدمه ای به مغزت نرسیده
اینو بدون تو برای کسی مهم هستی فکر کن اگه خدایی نکرده نباشی چه زجری میکشن😔
میدونم بخدا نمیخوام کسیو ناراحت کنم فقط خیلی خیلی خستم خودخواهی نیست ولی اینکارم از روی ناچاری بود شما دعا کنین من بتونم بمیرمم باور کنین هیچی جزاین نمیخوام حتی همه چی گلو بلبل هم بشه باز نمیخوام
عزیزم منم مثل شما تو این سن که بودم خیلی احساساتی میشدم و هر وقت فشار روم بود دوست داشتم خودکشی کنم تا از دست خودم و بقیه راحت بشم اما الان که 30 سالم شده میبینم اون زمان ارزششو نداشت انقدر خودمو داغون کنم الان واقعا خوشحالم که خودکشی نکردم چون دنیا ادامه داره❤️
منم سعیمو کردم باشگاهو شروع کردم سرمو گرم کردم ولی خب نمیتونم نادیده بگیرم که تنها پناهم اینکارارو ب ...
راهش اصلا خودکشی نیست اگه تو زندگی از وجود کسی در عذاب هستی اون کس رو از زندگیت خارج کن خیلی راحت چرا خودت رو داری خارج میکنی نمیدونم همسرت هست یا هر کس دیگه ای که مهم نیست ولی این آدم برات سمی شده خیلی راحت کنارش بزار