2777
2789
آدم یه بار فرصت زندگی داره عزیزمحرومش نکن

کاش فرصت همین یبارم نداشتم کاش اصلا بدنیا نمیومدم بزار حروم شه به درک همونطور که بچگی و جوونی و احساسم حروم شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو دورترین نقطه زندگی آدم کسی باشه که به وجود تو نیاز داشته باشه یا از نبودت رنج بکشه تو حق نداری این کار رو بکنی متوجه ای؟؟ باید امشب بری درمانگاهی جایی وقت رو تلف نکن تا صدمه ای به مغزت نرسیده

ببین من واقعاً نمیدونم چی بگم

الان هرچی ام بگیم آروم نمیشی کاری از دستمون برنمیاد واست 

حتی اگه نمیخوای بری اورژانس یا زنگ بزنی یا هرچی..

فقط یه چیزی من میشه ازت بخوام؟ انجام میدی؟

زنگ بزن ۱۲۳ باهاشون حرف بزن.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

اینو بدون تو برای کسی مهم هستی فکر کن اگه خدایی نکرده نباشی چه زجری میکشن😔

میدونم بخدا نمیخوام کسیو ناراحت کنم فقط خیلی خیلی خستم خودخواهی نیست ولی اینکارم از روی ناچاری بود شما دعا کنین من بتونم بمیرمم‌ باور کنین هیچی جزاین نمیخوام حتی همه چی گلو بلبل هم بشه باز نمیخوام 

خخیلی راه داری برای تغییر وضعیت زندگیت از الان جا زدی واقعا؟؟؟ من تو ۴۴ سالگی دلم میخواد آموزش های ج ...

منم سعیمو کردم باشگاهو شروع کردم سرمو گرم کردم ولی خب نمیتونم نادیده بگیرم که تنها پناهم اینکارارو بامن میکنه

۲۳

عزیزم منم مثل شما تو این سن که بودم خیلی احساساتی میشدم و هر وقت فشار روم بود دوست داشتم خودکشی کنم تا از دست خودم و بقیه راحت بشم اما الان که 30 سالم شده میبینم اون زمان ارزششو نداشت انقدر خودمو داغون کنم الان واقعا خوشحالم که خودکشی نکردم چون دنیا ادامه داره❤️

منم سعیمو کردم باشگاهو شروع کردم سرمو گرم کردم ولی خب نمیتونم نادیده بگیرم که تنها پناهم اینکارارو ب ...

راهش اصلا خودکشی نیست اگه تو زندگی از وجود کسی در عذاب هستی اون کس رو از زندگیت خارج کن خیلی راحت چرا خودت رو داری خارج میکنی نمیدونم همسرت هست یا هر کس دیگه ای که مهم نیست ولی این آدم برات سمی شده خیلی راحت کنارش بزار

اسی کجایی زنده ای؟؟ آخه دختری که تا دیروز نگران رشد سبزه عیدش بوده چطور ممکنه الان این کار رو بکنه

من خیلی واسه زندگیم ذوق وشوق داشتم ولی همسرم نابودم کرد حالم واقعا بده ازته دل میخوام امشب جواب بده و دیگه فردارو نبینم