2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها میدونید من میدونید از چی ناراحت هستم چون دارن ظلم می‌کنند 

از طرفی هم میترسم زیاد به برادر شوهرم اسرار کنم بره بیاره از اون دختر هایی باشه که میان مهریه میگیرن. و یا چیزی به اسمشون میزنن میرن

خیلی اهل دعوا کردن براش خیلی عادی دختر مردم اذیت کنه تا زندگیشان به طلاق کشیده بشه با زندگی من و دو ...

والا با این اوصاف به نفع جاریته زودتر طلاق بگیره قبل از اینکه بجه دار بشه و ...

ولی خوب مهریه شو باید بدن انصاف نیست

والا با این اوصاف به نفع جاریته زودتر طلاق بگیره قبل از اینکه بجه دار بشه و ...ولی خوب مهریه شو باید ...

میدونی امشب خواهر شوهرم به شوهرم می‌گفته اگر تو هم بچه نداشتی راحت میشد زنت طلاق داد 

والا با این اوصاف به نفع جاریته زودتر طلاق بگیره قبل از اینکه بجه دار بشه و ...ولی خوب مهریه شو باید ...

جالب همشون دارن زندگی میکنن 

و اصلا آیا به این موضوع هم فکر میکنن که خدا هم هست 

هنوز انگار توی زمین و هوا هستم 

همشون نماز شون قضا نمیشه و روزه می‌گیرند تمام دارن مکان های زیارتی میرن 

میدونید از چی خیلی ناراحت شدم اون شوهر خواهر شوهرم که تمام  وقتی جمع میشن به اون اقتدا میکنن نماز جماعت میخونن چرا بدون اینکه از موضوع خبر داشته باشه و بدونه واقعا چی گذشته این حرف زده؟

چی بگم شاید یه چیزی میدونن شما نمیدونی. منم هنگ کردم

فقط می‌دونم خدا هست و میگذاره توی کاسه خودشون 

از این که امشب خواهر شوهرم گفته اگر بچه نبود تو هم راحت می‌تونستی طلاق بدی مغزم هنگ کرد

میدونی این ها میگن هرکسی مادرم ازش ناراضی باشه راحت میشه طلاقش داد حتما بد هست 

در مورد من هم همین حرف میزنم 

دوست دارم زنگ بزنم به این خواهر شوهر بی همه چیزم بگم چرا این حرف زدی 

از خدا میخواهم هر چی برا من و جاریم می‌خوان برای خودشون اتفاق بیافته