2777
2789
عنوان

مدیرم بهم گفت برای کارمند بودن

54 بازدید | 4 پست

سلام عزیزای دلم من چندوقتی بود نتونستم بیام اینجا و کلی دین هم به گردنم مونده...

خب بگذریم

مدیر عاملم آقا هستن و من هیچی ازشون نمیدونم که مجردن یا نه!!!

البته من خودمم روش کراش زدم یه کوچولو اما چون میترسم خودمو کنترل و حسی که دارم رو سرکوب میکنم

برگشت خیلی رک ولی زیر لب و ریز و آروم گفتن برای کارمند بودن زیادی خوشگلی

منم به روی خودم نیاوردم 

کلا تو محل کار خیلی سر سنگین و حلقه میندازم که کسی نیاد سمتم سرم تو کار خودمه

حالا شماها نظرتون رو بگید من چیکار کنم و چجوری رفتار کنم باهاش همینجوری نشنیده بگیرم حرفشو یا...

البته گاهی اوقات نگاه های جالبی داره 

و گاهی اصلا نگاهم نمیکنه

دوست دارم جذبم بشه اتفاقا ولی نه برای دوستی بلکه برای رسمی شدن

بهم راهکار بدین و برام دعا کنید 

قشنگای من 

مرسی❤️

راستی من ظاهر آنچنانی ندارم ولی همه میگن خوشگلم 

هیچ عمل زیبایی هم انجام ندادم تاحالا تو سرکار هم زیاد به خودم نمیرسم!!!

اولین کاری که باید کنی امارش رو در بیاری ببینی متاهله یا نه

همینطور سنگین رنگینم بمون

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اولین کاری که باید کنی امارش رو در بیاری ببینی متاهله یا نههمینطور سنگین رنگینم بمون

اینکه یکی تو زندگیش هست رو مطئنم ولی اینکه رسمی یا فقط دوستی ساده س رو نمیدونم 

چون ثروتمند اگه بخواد ازدواج کنه راحت میتونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه یکی تو زندگیش هست رو مطئنم ولی اینکه رسمی یا فقط دوستی ساده س رو نمیدونم چون ثروتمند اگه بخواد ...

اگر میخوای در  حد دوستی ساده نباشی باید سنگین باشی اویزون نشی کم کم دلش به دست بیار به روی خودت نیار که میدونی خوشش اومده

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇