2777
2789
عنوان

کی بیداره یه لحظه بیاد

371 بازدید | 40 پست

وای بچه ها من تو اقدامم واسه بارداری نمیدونم باردارم یا نه فقط شدید زیر دلم تیر میکشه یهویی دلم ترشک و ترشی خواست از این نصفه شب پاشدم رفتم یه عالمه اب غوره با نمک سر کشیدم وای خیلی مزه داد بنظرتون حاملم

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو

وای همش دلم میخواد اب غوره بخوزم جرات نمیکنم😋😋😋😋

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله ک باشی.چندم هستی؟

حالا شش روز مونده به پریودیم ممنون گلم یعنی دارم میمیرم ترشی بخورم یعنی چی شده بهم

دوست عزیز توهمه شیش روز مونده ویار انقد زود شروع نمیشه اصولا از هفته هفت هشته 

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

وای نمیتونم جلوی خودمو بگیرم شوهرم نمیزاره میگه نخور ولی دست خودم نیس شایدد اگه حامله باشم یه هفتم باشه یعنی ممکنه ربطی داره

برااین میگم ک خودت اذیت نشی ب علاعم دل نبند اصلا خودم خیلی اذیت شدم همش تو توهم بودم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
برااین میگم ک خودت اذیت نشی ب علاعم دل نبند اصلا خودم خیلی اذیت شدم همش تو توهم بودم

ممنون عزیزم اره راست میگین خیلی زوده

وای نمیتونم جلوی خودمو بگیرم شوهرم نمیزاره میگه نخور ولی دست خودم نیس شایدد اگه حامله باشم یه هفتم ب ...

من بچه اولم خیلی قبل از پری هم  بی بی جواب داد هم آزمایش هم تهوع خیلی کمی داشتم هم فقط دلم لیموترش میخاست

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

پس من چرا دوره ی بارداری هیچوقت ویار نداشتم! 😒😒

اصلا چرا دوماه بعد فهمیدم باردارم! 😶

حالا چرا بچم شبیه من نیس!!! 😕

خوشبحالتون تغیراتتونو زود متوجه میشین!! 😑

من که تا پریود بشم استرس دارم نکنه بازم ندونم و باردار بشم!! 😥

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
دوست عزیز توهمه شیش روز مونده ویار انقد زود شروع نمیشه اصولا از هفته هفت هشته 

خب اگه حامله باشه نزدیک یک ماهشه.اره گلم احتمالا حامله ای.به بیبی چک اعتماد نکن من خودم یک ماه و نیمم بود بیبی چکام منفی میزد

خدایا هزار مرتبه شکرت
صبح بی بی بذار.

وای چی بگم اخه خیلی زوده تو اقدامیم ولی یهویی نصفه شبی اینجوری شدم علایم ندارم فک کنم قاط زدم ببخشی مزاحم شماهام شدم