2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

205 بازدید | 16 پست

سلام. کی عکس از رحم گرفته.  درد داره؟؟

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم درد  داره .بدون استرس برو اصلا ترسناک نیست

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
خیلی کم درد  داره .بدون استرس برو اصلا ترسناک نیست

وای خیلی میترسم.   ممنونننن ان شالله بتونم 😯

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
یه ساعت قبلش شیاف دیکلوفناک۵۰ بزن خیلی خیلی دردت کم‌میشه

مرسی 😊😟 به امید خدا

وای خیلی میترسم.   ممنونننن ان شالله بتونم 😯

من رفتم استرس داشتم.خیلی اصلا نفهمیدم کی تموم شد..دکتر گفت بلند شو گفتمش همش همین بود من دو روز خودمو از استرس کشتم

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
من رفتم استرس داشتم.خیلی اصلا نفهمیدم کی تموم شد..دکتر گفت بلند شو گفتمش همش همین بود من دو روز خودم ...

😀 دارم کم کم امیدوار میشم 😍

😀 دارم کم کم امیدوار میشم 😍

من اصلا بجز وقتی که دستگاهو کرد داخل دردی حس نکردم.انشاالله که توام دردی حس نمیکنی.بسم الله کن.تو فکر نباش انشاالله که مشکلی ام نباشه😘

من اصلا بجز وقتی که دستگاهو کرد داخل دردی حس نکردم.انشاالله که توام دردی حس نمیکنی.بسم الله کن.تو فک ...

ان شالله😍

منم خیلی ترسوندن مخصوصا خانومی که قبل من رفت یکم‌جیغ زد فکر کردم‌چیه ولی واقعا الکی بزرگش کردن  ...

اره منم  یه بار تو مطب.  صدای جیغ شنیدم واسه همین. میترسم.    ولی الان یه کم دلم بالا اومد😂