2777
2789

من خودم درگیرشم بهتر شده ولی خب واقعا تغییرات خیلی کنده و اگه مراقبت هارو روزی قطع کنم دوباره سریع شروع به ریزش می کنن

فکر کنم یا باید تن به داروی هورمونی و ماینوکسیدیل بدم یا تا آخر عمرم انواع و اقسام مراقبت هایی رو که الان دارم انجام می دم،داشته باشم تا ذره ذره دربیان و ریزششون قطع بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز خیلی کوچولویی.من از ۱۶ سالگی ریزشم شروع شد.انواع روشها رو رفتم(بجز مزو هیرفیلر)الان بعد حدودا ۲ ...

من مزو می کنم از زمانی که شروع کردم خیلی بهتر شدن

ولی خب از تایم مزو که میگذره دوباره ریزش می گیرن باید سریع جلسه بعدمو برم

چند وقته ماینوکسیدیل می زنی؟پوست سرتو اذیت نمی کنه؟چقدر از موهات برگشته

منم حدودا تو همون سنی که شما گفتی ریزشم شروع شد.هرچی به سمت جلوی سر نگاه کنی تراکم کمتر می شه 

من مزو می کنم از زمانی که شروع کردم خیلی بهتر شدنولی خب از تایم مزو که میگذره دوباره ریزش می گیرن با ...

موهام خیلی پرررررررررررر بود.خیلی.خیلی.زیباترین موها رو داشتم.الان نسبت به چه زمانی حساب کنم که برگشتن!

میدونی این ریزش مو فقطططط قلبتو مچاله میکنه.

هرچقدر هم سنت بره بالا.این درد واست عادی نمیشه که نمیشه

موهام خیلی پرررررررررررر بود.خیلی.خیلی.زیباترین موها رو داشتم.الان نسبت به چه زمانی حساب کنم که برگش ...

منم دقیقا انقدر موهام پر بود و زیبا که نگو

واقعا اره زیبایی رو می گیره بخصوص وقتی که جلوی سر خالی می شه ادم خودشو تو آیینه می بینه خیلی غصه می خوره

از زمانی که مصرف ماینوکسیدیل رو شروع کردی می گم

و کلا تو این ۲۷ سال همششش روند ریزشت پیشرفت کرده و موهات خالی تر شده؟

الان فقط کم پشتی یا فرق سرت هم پیدا هست؟

منم دقیقا انقدر موهام پر بود و زیبا که نگوواقعا اره زیبایی رو می گیره بخصوص وقتی که جلوی سر خالی می ...

از زمان شروع ماینو خیلی بهتر شده.همیشه ریزش داشتم.بجز دوران بارداری.همیشه ریزش داشتم اونم بدون هیچ رویشی.

منم دقیقا انقدر موهام پر بود و زیبا که نگوواقعا اره زیبایی رو می گیره بخصوص وقتی که جلوی سر خالی می ...

ریزشم منتشره ولی یک مناطقی (اون ناحیه که ی ه ودی ها کلاه میذارن) کلا خالی خالی هست.

سلام....میشه ی گزارش بدید نتیجه اکسیلیا رو ..خشکی مو وزی ریزش رویش

عالیه.عالی.فوق العاده سبک.بدون خارش سوزش.التهاب

فقط وقتی شروعش کنید اون ریزش اولیه رو دارید.بعد دو تا سه هفته ریزش تون قطع میشه.

کلا عالیه.