2777
2789

یعنی چی که باید تو زندگی رنج بکشیم ...

چرا باید یه مادری مرگ فرزندش رو جلوی چشماش ببینه ...که چی بشه !مثلا خدا میخواد چیو ثابت کنه 

بعد چرا نباید هیچییییی از زندگی آینده حتی یه چشم اندازی هم نداشته باشیم!! اصلا باعقل جور درمیان اینا 

به زور به دنیا میایم بعد میگن انتخاب خودمون بوده اگه انتخاب من بوده که اصلا دوست نداشتم بیام ...همه چی از پیش تعیین شدست و هیچ مهربانی هم درکار نیست

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوایم رنج بکشیم تا کجااا تا کی 

اونم که چی بشه .خب لااقل اگر هرکی تجربه مرگ رو داشت و یادش میموند اونوقت تصمیم میگرفت چطور زندگی کنه

به وقتش به جواب همه سوالها میرسیم. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

طبق اموزه هایی که دیدیم

گفته شده تو بهشت بودیم

یعنی همه چی عالی

بعدش خدا نهی کرد که نزدیک این درخت نشو

بعدش انسان برخلاف اون عمل کرد و به زمین تبعید شد

بنطر میاد اون عمل سیب کندن،نشون داد که دلش اختیار میخواد و در خودش دیده که از قوه احتیار استفاده کنه

به وقتش به جواب همه سوالها میرسیم.

وقتش کیه. میگن هرکی که مرد اونوقت پرده ها کنار میره و فلان .خب مرده که دیگه برنمیگرده من ازش بپرسم چه خبره اونم تازه تجربه هرکی میگن متفاوته

خب خیلی چرته

طبق اموزه هایی که دیدیمگفته شده تو بهشت بودیمیعنی همه چی عالیبعدش خدا نهی کرد که نزدیک این درخت نشوب ...

من غلط بکنم دکمه غلط کردن نداره چرا

ای بابا فلسفه زندگی اگه اینقدر چرته پس اول و آخرشم همینه