2777
2789

سلام

انقدر اشک توی چشامه که اصلا نمیدونم چی دارم مینویسم فقط دلم میخواد بنویسم توی شادیم شریک بشید.

یا امام رضا قربون بزرگیت تمام زندکیم هر لحظشو به خودت سپردم همیشه تورو واسطه خودمو خدا میکردم اینماه وقتی جواب ازمایش همسرمو دیدم از اشک وبغض نمیدونستم چی بهش بگم ۷۰درصد بی تحرک ۱۴درصد کم تحرک تعداد زیر حداقل.....دلم شکست😢توی شهر غزیب وقتی جوابو بهش گفتم خودم ناراحت بود اون شبو تا صبح نخوابیدم فقط گفتم یا امام رضا غریب الغربا ضامن اهو شدی ضامن ما نمیشی شفاعتم کن....😢😢😢😢اون لحظه فقط دلم شماره حرمشو میخواست که زنگ بزنم یه دل سیر گریه کنم نه کسی نه غمخواری .پولم نبود که بیایم یه زیارت ..اونشب زفتم سر کمد لباسا لباسایی که مامانم از مشهد برام اورده بود ونگاه کردم ترکیدم گفتم قرار بود بهم بدی اینارو تنش کنم حالا باید بذلرم توی چمدون جمعشون کنم😢😢😢چرااااااااا.خدایا غلط کردم بخاطر ناشکزیام منو ببخش یا امام رضا شفاعت کن نا امیدم نکن درسته مشکل حادی شاید نباشه اما تا نخوای نمیشه...شوهرم گفت من مشهد نرفتم تاحالا ایشالله جور میشه میبرمت اینم بگم ما پارسال ورشکست شدیم ۱۷۰میلیون پول زدیم زمین صفر شدیم بخاطر سقط های عمدی بدد که انجام دادم و تاوان پس دادم...۷ماهه کارم شده بیبی چک کارم شده التماس دعا کارم شده حسرررت😢😢حتی زندگیم بعد اون سقطا تا طلاق رفت بیخودی میدونم خدا تنبیهم کرد....این ماه شب تا صبح با جواب ازمایش گریه کردم گفتم یا امام رضا اکه تو شفاعتم کنی من بخشیده میشم ....بطلبونم هنین خسته شدممممم بطلبون یه سر نخ بهم نشون بده هنین امشب شوهرم دوستامونو دعوت کرد شام بعد شام دوستم گفت نسرین داریم میریم مشهد۱۵بهمن پروازه از طرف دانشگاه یهو انگار دلم شکست بغض گلومو گرفت گفتم خوشبجالتتت توروخدا دعام کن برام تبرک بیار 😢😢😢ما الان صفریم ....پول نیست....دیدم اخرشب شوهرم به دوستم گفت ادرس سایتو بده قیمتاش چه خوب شده دیدم ثبت نام کرده شوخی شوخی جدی شده و دارم ۱۵میرم مشهد و۱۹موعد برگشتمون هست و موعد پریود من....یا امام رضا قربون بزرگیت😢😢😢😢😢قربون مهربونیت قربونت بشم یادامام رضا خیلی غریبم خیلی خستم اصلا باورم نمیشه قرعه کشی به اسممون درومده همین امشب اسم نوشتیم شدم زائرت😢😢😢😢😢میدونم خدا منو بخشیده میدونم منو شفاعت کردی میدونم حتما حکمتی داره..😢😢😢😢😢😢😢خداااااااااااااااایا شکرررررت.......یا امام رضا میشه وقتی میام پابوست نی نی توی شکمم باشه😢😢😢😢😢میشه وقتی میام باشکم پر برگردم .....

میشه وقتی میام همسرم خوب شده باشه دقیقا روز آزمایش همسرمم هست....😢😢😢😢

یا امام رضا فقط منتظر معجزه ام میدونم حکمتی داره میدونم مامان شدم و داری هدیمو میدی و بهم میگی خوا بخشیدت بیا سبک شوووو ...😢😢😢😢

یا امام رضا امام مهربونیا وعده دیدار ۱۵بهمن ...کاش دفعه بعد بیام اینجا وبندیسم امام رضا حاجتمو داده😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢اخرین بار بابابای شیمیایی م اومدم مجروح جنگی گفتم شفاش بده اون موقعه ام دلم شکسته بود بابام شفای آخرت گرفت وآسوده شد فدای غریبیت......

حاجیان مکه روندو فقرا سوی تو آیند.....

ببخشید دوستای گلم هنگ کردم اشکام بند نمیاد 😢😢😢😢😢😢😢💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

😢😢😢😢

عزیزدلممممم. امام رضا حاجتت رو میده شک نداشته باش . ایشالا برگشتنی که رسیدی ببینی پریود نشدی و جواب ازمایش بارداریت مثبته‌ الهی امین. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدای همتون بشم...😢😢😢یعنی میشه دارم میرم پیش دکتر دکترااااا.💔💔💔

خداروشکر که همسایه ی آقایم😍😍😍😍

امیدوارم با دست پر برگردی

خدایا میشه آرزوشو به دلم نزاری لطفا😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢