2777
2789
عنوان

خانومایی ک ب تازگی جدا شدن

268 بازدید | 7 پست

سلام خانومایی ک شوهرشون دوس نداشتن و جدا شدن لطفا بیاید تجربتون بگید

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

من یمدت دوسش نداشتم ولی جدا نشدم 😒

بنظرم اگ یروز جداشدم میرم سرکار بعد پولامو جم میکنم و برا خودم اول ماشین بعد خونه و... میخرم بهترین کار ک پول هوبیم توش داره ارایشگریه برای چنین خانومایی و سمت مردام اصلا نمیرفتم البته این حرفه ادم ی مرد جذاب ک میبینه پاهاش شل میشه خخهخ

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
من یمدت دوسش نداشتم ولی جدا نشدم 😒 بنظرم اگ یروز جداشدم میرم سرکار بعد پولامو جم میکنم و برا خودم ...

الان پس تو زندگیشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز جدا نشدم اما الان خونه بابامم دلم میخواد جدا شم اما باید خیلی سختی بکشم

چرا؟مشکلتون چیه

من یمدت دوسش نداشتم ولی جدا نشدم 😒 بنظرم اگ یروز جداشدم میرم سرکار بعد پولامو جم میکنم و برا خودم ...

پول دراوردن اگه به این راحتیا بود که 60 70 درصد خانوما جدا میشدن.اکثرا از بی پولی و بیکاریه که با اخلاق گند شوهراشون میسازن.تو مملکت ما کار واسه خانوما کمِ و سخت گیر میاد.پارتی میخواد.ندارییم.خخخخخخ

Do not give up