2777
2789

معذرت میخوام الان بهم نیاین بگین بی حیا 

دارم از درد میمرم 

شرایط دکتر رفتن ندارم 

هرچی سرچ کردم جواب پیدا نکردم 

سمت چپ سینه ام درد  میکنخ 

و نوک سینه ام همش خیلی حساس شده و خیلی سفته علتش چیه ؟ 

نامزدمو چهارده روز پیش بهم زدم 

اخرین رابطه ام شونزده روز قبل بوده 

ولی بعد از اون همش درد توی ناحیه سینه ام دارم

مخصوصا نوک سینه ام 

رنگ موک سینه چپم فرق کرده با راستیه پر رنگ تر شده 

ده روز پیش اینا پریودم شدم و الان وقت پریودیم نیست 

علتش چیه 

چرا خوب نمیشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐🙄خا فهمیدیم تو ۱۶ روز پیش قبل بهم خوردن نامزدی ۱۴ روز پیش رابطه داشتی 

یعنی نوشتن این فانتزی بهت دوپامین داد الان لذت بردی عزیزم 😐😐

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

😐🙄خا فهمیدیم تو ۱۶ روز پیش قبل بهم خوردن نامزدی ۱۴ روز پیش رابطه داشتی یعنی نوشتن این فانتزی بهت د ...

غلط خوندی

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

😐🙄خا فهمیدیم تو ۱۶ روز پیش قبل بهم خوردن نامزدی ۱۴ روز پیش رابطه داشتی یعنی نوشتن این فانتزی بهت د ...

اگه تاپیکامو نگاه کنی زدم برای چی جدا شدم 

فانتزی چیو باید داشته باشم ؟ 

خدا شفات بده 

غلط خوندی

کدوم قسمتشو 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اگه تاپیکامو نگاه کنی زدم برای چی جدا شدم فانتزی چیو باید داشته باشم ؟ خدا شفات بده

میگی ۱۴ روز جدا شدم تا دوروز قبلش هیچ مشکلی نداشتی یعنی ؟

الان احتمال بارداری میدی یعنی؟

رابطمون کامل نبود 

یعنی نزدیک اون ناحیه شد ولی فکر نکنم حامله شده باشم 

نمیدونم واقعا 

ترس برم داشته 

تا حالا اینجوری نشوم 

ولی پریود شدم ولی کلا پریودم دو روزه. تموم شد

من اصلا سر از این چیزا و حاملگی در نمیارم 

مادرمم جوابمو نمیده براز اینکه نامزدیمو بهم زدم 

واقعا نمی‌دونم چرا بعد از اون روز همش درد سینه دارم 

این چیزی که من گفتم به حاملگی میخوره؟

میگی ۱۴ روز جدا شدم تا دوروز قبلش هیچ مشکلی نداشتی یعنی ؟

واقعا من الان باید به تو جواب پس بدم ؟ 

من سوالم یک چیز دیگه است 

خیلی کنجکاوی برو بگرد تاپیک هایی که گذاشتمو نگاه کن 

خدا شفات بده

واقعا من الان باید به تو جواب پس بدم ؟ من سوالم یک چیز دیگه است خیلی کنجکاوی برو بگرد تاپیک هایی که ...

وااا

رابطمون کامل نبود یعنی نزدیک اون ناحیه شد ولی فکر نکنم حامله شده باشم نمیدونم واقعا ترس برم داشته تا ...

نمی‌دونم به حاملگی میخوره یا نه من خودم نزدیک پریود که میشم سینه هام حساس میشن اینجا هم خوندم که نزدیک بارداری سینه ها حساس میشه رگش هم پررنگ میشه 

تو تخمک گذاری؟

میگن که تو تخمک گذاری هم ممکنه سینه درد بگیری و یه روش سادست که بتونی تشخیص بدی دچار بیماری هستی یا نه(من هرلایف دارم هر سری موقع تخمک گذاری بهم آلارم میده که چک کن ولی چون من توجه نمیکنم نمی‌دونم تستش چه شکلیه😂)

استرس ناراحتی همه اینا هم باعث میشن تو ناحیه قفسه سینه احساس درد کنی و فکر کنی از سینته

همه اینا تجربه شخصی و اطلاعات کمم بود دکتر نیستم که بخوای کامل به حرف من اکتنفا گنی

نمی‌دونم به حاملگی میخوره یا نه من خودم نزدیک پریود که میشم سینه هام حساس میشن اینجا هم خوندم که نزد ...

فقط من که نمیدونم تخمگذاری چیه و تاریخ پریودمو نمیدونم و همیشه یادم میره 

برنامه اشو دانلود میکنم 

شاید برای همینه که میگی یکی دیگه ام توی تاپیک قبلیم بهم اینو گفت 

خدا خودش بخیر کنه 

فقط من که نمیدونم تخمگذاری چیه و تاریخ پریودمو نمیدونم و همیشه یادم میره برنامه اشو دانلود میکنم شای ...

وا آره حتما یه چیزی داشته باش بدونی کی پریودی کی تخمک گذاری کی پی ام اسی کی عقب افتاد کی جلو افتاد