2777
2789
عنوان

یکی که مینی واش داره محبت کنه بیاد

203 بازدید | 18 پست

بچه‌ها من تا حالا از نزدیک ندیدم و نمی‌دونم استفاده از مینی واش چجوریه ولی دلم میخواد برای شستشوی یه سری چیزا بخرم

لطفاً بهم توضیح بدین فرق اتومات و معمولی چیه؟

باید بذاری رو شستشو بعد خودت خالی کنی بعد بذاری رو حالت آبکشی بعد خودت خشک کنش رو روشن کنی؟

وسطش لباسها هم ازش دربیاری؟؟

مینی واش مثل ماشین لباسشویی دوقلوهای قدیمی باید خودت آبش کنی وقتی شست با دست دربیاری و توی تشت آب بکشی و بندازی تو خشک کنش بعد هم پهنشون کنی کلا دردسر زیاد داره اگه اتومات داری نخر من که پشیمونم

من دو مدلش رو داشتم . اتومات مثل ماشین لباسشویی معمولی اتوماتیکه ، یعنی لباس رو میذاری داخلش ، پودر و اینا رو هم میریزی دیگه کامل میشوره ، خشک میکنه تحویل میده ، لازم نیست شما کاری بکنی وسطش .

ولی مینی واش عادی مرحله به مرحله خودت باید تنظیم کنی یعنی یه بار پودر میریزی و زمان میدی میشوره ، بعد باید دکمه بزنی آبش خالی بشه ، دوباره پر کنی برای آبکشی ، بعد دوباره خالی کنی و بذاری برای خشک کردن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو مدلش رو داشتم . اتومات مثل ماشین لباسشویی معمولی اتوماتیکه ، یعنی لباس رو میذاری داخلش ، پودر ...

یعنی توی دومی هم لازم نیست لباسو ازش دربیاری تا وقتی پهن میکنی؟ فقط دکمه زدن داره یا باید لباسارو وسطش خارج کنی و ...

بچه ها پتو شور چیه؟ اینم برای من سوالهولی من از همین مینی واش دو قلو قدیمی که دوستمون گفت داشتم ،وقت ...

باهاش پتومیشوری اتوماتم نیست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فقط به یه درد میخوره، لباس خیلی کثیف رو بندازی توش قشنگ شسته شد دربیاری بندازی تو لباسشویی معمولی😁م ...

جواب سوالمو میدین لطفاً ؟

کامل تیتر تاپیکمو بخون

شرمنده استارتر...

کی رانندگی بلده؟؟چجوری رو پل سربالایی خونه بدون خاموش کردن وایسم ینی برم پایین سریع بیام؟ همش خاموش یا میره عقب... ترمز دست بالاس و دنده خلاص بازم عقب میره🙏

یعنی توی دومی هم لازم نیست لباسو ازش دربیاری تا وقتی پهن میکنی؟ فقط دکمه زدن داره یا باید لباسارو وس ...

بستگی به مدلش داره . بعضی نمونه هاش کوچیک ترن و مثلا به جای خشک کن جدا ، یه سبد دارن که توی همون سطل اصلی جا میخوره . بعد برای خشک کردن خوب باید لباس ها رو دربیاری ، سبد رو بذاری بعد دوباره لباس های خیس رو بریزی داخلش ولی اگه دو قلو باشه یعنی یه خشک کن چسبیده باشه بهش ، فقط از بخشی که میشوره میریزی داخل خشک کن .

برای آبکشی هم بستگی به خودت داره که دربیاری یا نه . اگه لباس ها رو درنیاری ممکنه لازم باشه ،۳یا ۴ بار آبش رو خالی کنی و دوباره پر کنی تا کامل از کف دربیان لباسا ولی بعضیا درمیارن خودشون بیرون یه آب میزنن که اکثر کفا بره و فقط یه دور برای آبکشی بچرخه داخل ماشین 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
جواب سوالمو میدین لطفاً ؟کامل تیتر تاپیکمو بخون

من معمولی دارم،مثل شستن با دسته،لباسو میریزی توش پودر و مایع میریزی میچرخونه فقط. بعد هم باید دربیاری آب بکشی خودت،خشک کنش هم خیلی به درد نمیخوره

من میذارم بشوره بعد درمیارم میریزم تو لباسشویی معمولی که آب بکشه و خشک کنه

اتوماتش هم خیلی فرقی با لباسشویی معمولی نداره،مگراینکه بزرگشو بگیری که بشه پتو بشوری توش(مادرشوهرم داره میگه خیلی طول میکشه تا خاموش بشه ولی خوبه)