2777
2789
عنوان

کسی علقمه خونده

68 بازدید | 11 پست

با زیارت عاشورا

میشه برای اینکه کسی ک ظلم سنگینی کرده بخونیم ظلمش بی جواب نمونه؟ 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خب چرا به جاش دعای سمات رو نمیخونی دعای انتقامه

شما خوندین؟  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یه بار خوندم ولی خب باید مدام بخونی که جواب بده فقط روز جمعه ها از اونجایی که کنکور دارم وقت ندا ...

ممنونم که گفتین

من دلم نیومدچند بار خواستم ولی نخوندمسپردم به خدامنتظرم خودش جبران کنه برام

چیزی راجبش نشنیدین

چیزی راجبش نشنیدین

خیلی تحقیق کردم

زنگ زدم دفتر مراجع تقلید

گفتن بهتره نخونی برای انتقام

خودمم هر کاری کردم دلم نیومد

ولی منتظرم خدا انتقاممونو ‌بگیره

حق بچه تیممونو‌خورذن تو دادگاه با قسم دروغ

حتی به قرآن قسم خوردن

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

خیلی تحقیق کردمزنگ زدم دفتر مراجع تقلیدگفتن بهتره نخونی برای انتقامخودمم هر کاری کردم دلم نیومدولی م ...

طرف منم قسم دروغ خدا و قرآن داشت.....

توی دادگاه؟

نه 

مفصله

ولی سوختم تا اعماق قلبم