2777
2789
عنوان

این فرد چه اختلال شخصیتی داره

80 بازدید | 11 پست

قدرت تصمیم گیری برای یک لحظه نداره،گاهی سر درگمه برای انجام یه کار ساده،ناگهانی عصبانی میشه

دائم خودش وخانواده ش رو خاص وبزرگ میدونه

از انتقاد بت شدت عصبانی میشه

شریک زندگیشو برای اغلب موارد مقصر میدونه

فضای مجازی شریک زندگیشو اغلب کنترل میکنه

موبایلش به جونش بسته س

برای خودش وخانواده ش دست ودلبازه برای شریک زندگیش خسیس

حسودی داره

لجباز ویه دنده س،روابط متنوع زیادی داشته

خودشو قربانی نشون میده،ولی نمیپذیره که رفتار خودش باعث تحریک طرف مقابلش شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم،مرزیه یا خودشیفته؟؟؟یا اینکه تغییر حالت میده گاهی افسرده میشه،پارانوئید؟؟؟

ممکنه ی نفر چندتااختلالا باهم داشته باشه ممکنه پارانویید هم باشه ک خیلی شکاکن توی مرزی آدم مودیه و یهو از فازخوشحالی میرن توفازناراحتی ولی خب دکتر باید تشخیص بده ماها ی چیزایی توی فیلما دیدیم .من خواهرم ضداجتماعیه وباید بگم مزخرف ترین ادمیه ک تابحال توی عمرم دیدم خیلی خیلی ظالمه ولی خودشا مظلوم میدونه ب شدت دروغ گویه واهل سواستفاده و خیلی بی رحم وبی وجدان ولی خودشافرشته میدونه

خب اینم باید در نظر بگیری قاطیه اختلال می‌تونه صلتای اخلاقیو سبک تربیتی هم باشه

مثلا شاید خیلی متعصبه یا رو خوانوادش حساسه یا این مردای مامانی

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

من همه چیزایی ک گفتی هستم جز روابط متنوع

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

خودتون؟؟؟واقعا؟😎

اره بخدا یه دیوانه ی تمام معنا شدم فقط

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ