2777
2789

سلام بچه ها

همکار شوهرم یه مقدار مشکل جسمی داره زیادنمیتونه بره بیرون و خوشبگذرونه داشتن راجب کتاب حرف میزدن همسرم یهو گفت من یه کتاب خیلی خوب دارم میخوای بخونی برات بیارم اونم گفت اره حتما

بعدش شوهرم بهم گفت کتابت میدی بهش؟

من گفتم نه 

دلیل نه گفتنم اینه که کتابم از نظرم خیلییییی با ارزشه هدیه پدرم به منه و خیلی دوستش دارم جدا از ارزش مادی زیادش اون دلیل که اولین کتابی که خوندم اینه پدرم برام گرفته.

شوهرم بهم گفت اوکی نمیدم پس 

الان مث اینکه دوباره همکارش پیام داد کتاب حتما بیاررررر 

من یه عالمه کتاب دیگه دارم بهش میگم بقیه ببر میگه همکارم فقط اینو میخواد چون کمیابه

واقعا هم هرجایی اینو دارن 

بنظرتون چیکار کنم بدم؟؟؟

از طرفی دلم میخواد ولی برام مهمه اصلا دلم نمیخواد خراب بشه🥲

منم واقعا آدم حساسیم و وسواس دارم دلم نمیخواد کسی به وسایلم دست بزنه

هم من مشکل ن گفتن دارم هم همسرم💔

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

تو این مورد آره. کتابو امانت میدم. شوهرت هم که گفته. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون کتاب واسه شما اینقدر ارزش داره ولی واسه اون آقا فکر نکنم اینقدر مهم و حیاتی باشه شوهرتون یه بهونه بیاره که مثلا فراموش کردم و یا کتاب مال همسرم هست مثلا با خودش برده بوده خونه پدرش و ... دیگه طرف خودش میفهمه تو مخالف بودی

شکرت🌱🦋 

تو این مورد آره. کتابو امانت میدم. شوهرت هم که گفته.

درسته ولی گفتم وسواس دارم

کوچیک ترین خطی ببینم اعصابم بهم میریزه واقعا

حالا نمیدونم چیکارکنم

میترسم ن یاره😬

کتابشم طولانیه دو سال طول میکشه تموم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

کتاب واسه قرض دادنه دیگه تا همه استفاده کنن...این بنده خدا هم بچه نیس که خرابش کنه ...بهش قرض بده بخونه برمیگردونه ...من عاشق اینم که کتابامو به ادمای درست و امانتدار قرض بدم خیلی خوشم میاد کتابم توسط ادمای مختلف ورق خورده باشه و اونا هم خونده باشن و استاده کرده باشن..من حتی دوس دارم اگر کتابی رو کسی بهم هدیه میده کتابی باشه که خودش خونده باشه و حتی جاهای جذاب از نظر خودش رو هایلایت کرده باشه 

حالا این کتاب چی هس؟؟اگه خوندیش بگو امانت میدنش اینو ولی بقیه رو بخوای میدم

اولین چاپ کتاب کلیات شمس تبریزی برای سال۵۰عه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

درسته ولی گفتم وسواس دارمکوچیک ترین خطی ببینم اعصابم بهم میریزه واقعاحالا نمیدونم چیکارکنممیترسم ن ی ...

این قد حساسی خوب نده. بگو امانته. برا خودم نیست. هزار تا بهونه هست. بنداز پشت گوش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کتاب واقعا شخصیه تجربه ثابت کرده کتاب دست کسی ندم یه بهونه بیارید بگو دادم دست خواهرم منتظرم بیاره ب ...

اره واقعا منم حساسم اگه یکی به وسایلم دست بزنه صدبار چک میکنم ببینم چیزی نشده باشه چه برسه کتاب 

خودم داشتم میخوندم چنان مراقب بودم هیچ آسیبی نبینه😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره