2777
2789

محیط کارمون فکر کنید شبیه یه کار اداری هست ولی تا الان حریم ها حفظ شده 

یه مدیری داریم 

هر بار میرم اتاق‌ش به یه بهانه ایی میخواد دستمو بگیره 

خانومشم دیدم خوشگل و خوشتیپه 

توحرفاشم میگه زن و مرد یکی هست از خارج آمده 

با همکاران آقا که خیلی شوخی میکنه برای اینکه حال و هوا عوض بشه 

اما منکه خانمم خیلی شوخی نمیکنم اما یه وقت بازومو میگیره از رو مانتو 

دوسه بارم خواسته دستمو بگیره عقب کشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم بگو این رفتار برای شما عادیه ولی من خوشم نمیاد و لطفا رعایت کنید

دوستانه بگو تموم شه بره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خودش راحته با همه 

ولی ی خارج رفته اونقدر بیشعوره که نمبدونه نباید بی اجازه لمس کنه؟

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

کار بدی نکرده خب 

ولی با توجه به توضیحاتت نباید ادامه می‌داد از وقتی که عقب کشیدی 

بلاخره هرکسی اعتقاداتی داره 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

وا

من باشم دیگه نمیرم تو اون محیط واس کار

توام چیزی نمیگی؟؟تذکری چیزی😐

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یکی ازبزرگان طرف شوهرم ک نمیتونستم اعتراض کنم همش دست میداد و دستمو میگرفت منم دفه اخر ک باهاش دست دادم جولوش الکل زدم بعدم به حالت چندش به مانتوم کشیدم فهمید دیگ دست نداد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید