من نزدیک یک ماهه زایمان کردم و بچه ام پسرهست و اسم ویهان و انتخاب کردیم،ولی شوهر بی مغز من رفته شناسنامه گرفته و اسم امیرارسلان و گذاشته!بدون اینکه به من بگه
انقدر عصبانی هستم از دستش که بیاد نزدیک من خفه اش کردم
پدر شوهرم ۳ساله فوت کرده،بعد همسرم گفته بابام این اسمو ...
اولا قدم نو رسیده مبارک.دوما که حق داری که حسابی حالشو جا بیاری،من وقتی متن شمارو خوندم از ناراحتی نفسم گرفت.حس خفگی گرفتم.دلم خواست به تلافی همسرت،همسرمو بزنم
عوض نمیکنن اسمو عزیزم،بخصوووص که امیرم داره توش،امیرارسلانم بد نیست ولی خب ویهان جدیدتره،غصه نخور به بچه شیر قهره بدی خوب نیست کاریه که شده،ایشالا رسمش خوب باشه اسم اینقدرام مهم نیست
نه عزیزم فقط واسه اسمایی که معنی بدی بدن مثل مثلا روانی و کلبعلی و اینا،یا القاب مثل سردار و سرهنگ،یا اسم ایرانی تبدیل کنی عربی مثلا من که پریسان اسممه بذارم فاطمه زهرا یا هر اسم عربی دیگه ای،من خواهرم محدثه بود باز بابام مثل شوهر شما سرخود گذاشت اسمشو مامانم خواست بکنه نازنین محدثه هم نذاشتن،البته با پارتی بازی شاید بتونین
دختر دایی منم مثل شما شد،روی اسم پریسا تفاهم کردند اما تا زایمان کرد و هنوز بیمارستان بود شوهرش رفت و اسم زهرا گذاشت.انقدر دخترداییم حرص خورد و گفت صداش نمیکنم تا دوسال به دخترش میگفت نی نی.دیگه دید بچه با اسمش بیگانه است صداش کرد.میگفت اسم زهرا قشنگ بود ولی چرا منو گول زد.هنوز بعد ۶ سال توی دلشه.