2777
2789
عنوان

عصبانی بودن از دست شوهر سرخود

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 34 پست

منم ازین کارش که به من نگفته عصبانی ام!

یکنفر چقدر میتونه سرخود باشه !

چند دفعه خاستم برم شناسنامه ی بچه رو پاره کنم ! 

ولی دلم نیومد بچه ی یک ماهم شناسنامش المثنی بشه !

نمیدونم چه رفتاری کنم ه خودمو خالی کنم !

بی همگان به سر شود ، بی تو به سر نمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعید میدونم الان عوض کنن اسمو. باید اسمش معنی بدی بده تا قانع بشن به تغییر. اگرم بشه سخت میشه

آخه فامیلیو عوض میکنن، اونوقت اسمو تغییر نمیدن!؟

پدر شوهرم ۳ساله فوت کرده،بعد همسرم گفته بابام این اسمو  ...

اولا قدم نو رسیده مبارک.دوما که حق داری که حسابی حالشو جا بیاری،من وقتی متن شمارو خوندم از ناراحتی نفسم گرفت.حس خفگی گرفتم.دلم خواست به تلافی همسرت،همسرمو بزنم

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  

عوض نمیکنن اسمو عزیزم،بخصوووص که امیرم داره توش،امیرارسلانم بد نیست ولی خب ویهان جدیدتره،غصه نخور به بچه شیر قهره بدی خوب نیست کاریه که شده،ایشالا رسمش خوب باشه اسم اینقدرام مهم نیست

اولا قدم نو رسیده مبارک.دوما که حق داری که حسابی حالشو جا بیاری،من وقتی متن شمارو خوندم از ناراحتی ن ...

ممنون

وقتی فهمیدم انقدر گریه کردم که اشکم بند نمیومد! الانم یک هفته ای هست که اصلا کاری باهاش ندارم!

ولی باید ی جوری ی کاری کنم که دلم خنک بشه وگرنه دق میکنم ;(

عوض نمیکنن اسمو عزیزم،بخصوووص که امیرم داره توش،امیرارسلانم بد نیست ولی خب ویهان جدیدتره،غصه نخور به ...

یعنی هیچ راهی نداره ! 

فکر میکردم بشه 

یعنی هیچ راهی نداره !  فکر میکردم بشه

نه عزیزم فقط واسه اسمایی که معنی بدی بدن مثل مثلا روانی و کلبعلی و اینا،یا القاب مثل سردار و سرهنگ،یا اسم ایرانی تبدیل کنی عربی مثلا من که پریسان اسممه بذارم فاطمه زهرا یا هر اسم عربی دیگه ای،من خواهرم محدثه بود باز بابام مثل شوهر شما سرخود گذاشت اسمشو مامانم خواست بکنه نازنین محدثه هم نذاشتن،البته با پارتی بازی شاید بتونین

ممنون وقتی فهمیدم انقدر گریه کردم که اشکم بند نمیومد! الانم یک هفته ای هست  ...

فکر کنم بشه عوض کرد اسمشو،چون فقط اسامی ائمه غیر قابل تغییر هست.یعنی من نمیدونم عقل بعضی مردها یه دفعه کجا میره؟

مثلا میخوان بگن خیلی زرنگن؟

اگه جز خودتون و خانواده ی شما کسی اسم شماسنامه ای نمیدونه،هرچه سریعتر عوضش کنید.کمی قاطعانه برخورد کنید ان شاالله که حل میشه.

دختر دایی منم مثل شما شد،روی اسم پریسا تفاهم کردند   اما تا زایمان کرد و هنوز بیمارستان بود شوهرش رفت و اسم زهرا گذاشت.انقدر دخترداییم حرص خورد و گفت صداش نمیکنم تا دوسال به دخترش میگفت نی نی.دیگه دید بچه با اسمش بیگانه است صداش کرد.میگفت اسم زهرا قشنگ بود ولی چرا منو گول زد.هنوز بعد ۶ سال توی دلشه.

دختر دایی منم مثل شما شد،روی اسم پریسا تفاهم کردند   اما تا زایمان کرد و هنوز بیمارستان بود شوه ...

نمیدونم چرا اینکارو میکنن! بجای اینکه هوای ی زنی که تازه زایمان کرده و داشته باشن بدتر حرصش میدن