2777
2789

سلام دوستان. من پریودی هام بین ۳۰ تا ۳۲ روزه

ماه پیش ۲۴ ام پریود شدم. این ماه هم ۲۳ ام هم ۲۷ ام بیبی چک زدم منفی بود. هییییی علایمی هم ندارم. در صورتی که ماه های دیگ همیشه سندروم pms دارم و سینه هام به شدت درد میگیره. اما این ماه علایم ندارم و فقط امروز صبح یکم خیلی ضعیف دل درد پریودی داشتم. اما هنوز پریود نشدم. به نظرتون امکان داره باردار باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان داشتم دقیق نبود ولی بین سی تا سی و پنج روز

من از زمانی که ازدواج کردم همیشه مرتب بودم بین ۳۰ تا ۳۵ روز

پارسال ازمایش و ... دادیم با همسرم، اسپرم همسرم خیلی ضعیف بود. دیگ دکتر گفت باید ivf کنید. 

پانکچر انجام دادم ولی برای انتقال دکترم گفت اول باید فیبرومتو عمل کنی. من سه ماه پیش به روش لاپاراسکوپی فیبروم را برداشتم

و فروردین اولین ماه بود که بدون جلوگیری نزدیکی داشتم

نمیدونم حالا خیلی عقب افتاده و سابقه نداشتم

من از زمانی که ازدواج کردم همیشه مرتب بودم بین ۳۰ تا ۳۵ روزپارسال ازمایش و ... دادیم با همسرم، اسپرم ...

انشالله باردار باشی 

امیدت به خدا باشه تا نخواد برگی از درخت نمی افته منم تو سن بیست سالگی خیلی عذاب تحمل کردم زایمان زود رس و از دست دادن دوقلو هام بعدش دکترم می‌گفت احتمالا بخاطر بقایای حاملگی که با هیستروسکوپی هم از رحم جدا نشد دیگه هیچ راهی به جز اجاره رحم نداشته باشی ولی من معجزه دیدم و الان هفته16بارداریم

انشالله باردار باشی امیدت به خدا باشه تا نخواد برگی از درخت نمی افته منم تو سن بیست سالگی خیلی عذاب ...

😍وای چه عالی. مبارکت باشه عزیزم.

انشالا صحیح و سالم به دنیا بیاد و بغل بگیریش🌼

والا خسته شدم اینقدر انتظار کشیدم. گاهی اوقات اومیدمو از دست میدم. این ماه هم امیدی ندارم. چون دل درد پریودی اومده سراغم

اگر ابن ماه نشه میرم برای انتقال

هر چند اصلا دلم نمی‌خواست توی این پروسه قرار بگیرم😔

انشالله باردار باشی امیدت به خدا باشه تا نخواد برگی از درخت نمی افته منم تو سن بیست سالگی خیلی عذاب ...

بارداری برای منم دعا کن عزیزم 🙏🏼

سنم بالاست . میترسم نا امید بمونم