2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی رفتم مشهد وسواسم بیشتر شده اگه گفتن لایک

وسواس می‌تواند چالش‌های قابل توجهی را به همراه داشته باشد، اما با استفاده از چند تکنیک و استراتژی می‌توانید به مدیریت آن کمک کنید. در ادامه چند نکته برای کاهش وسواس و جلوگیری از بدتر شدن آن آورده شده است:

1. شناسایی الگوها: سعی کنید الگوهای فکری و رفتاری وسواس‌گونه خود را شناسایی کنید. متوجه شوید که چه موقع و در کدام شرایط این افکار به سراغ شما می‌آیند.

2. محدود کردن زمان: برای خود زمان مشخصی را تعیین کنید تا به افکار وسواسی خود بپردازید. به عنوان مثال، می‌توانید ۱۰ دقیقه در روز را به این افکار اختصاص دهید و سپس به فعالیت‌های دیگر بپردازید.

3. تمرین mindfulness (آگاهی ذهنی): تمرینات آگاهی ذهنی می‌توانند به شما کمک کنند تا در لحظه حال بمانید و از افکار وسواسی فاصله بگیرید. مدیتیشن، تنفس عمیق و تمرینات آرامش‌بخش می‌توانند مفید باشند.

4. تغییر الگوهای فکری: وقتی افکار وسواسی به سراغ شما می‌آید، سعی کنید آنها را با افکار مثبت یا منطقی جایگزین کنید. به خودتان یادآوری کنید که این افکار واقعی نیستند.

5. فعالیت‌های مثبت: سعی کنید خود را مشغول فعالیت‌هایی کنید که از آنها لذت می‌برید، مانند ورزش، مطالعه، یا هنری. این کار می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.

6. گفت‌وگو با دیگران: صحبت کردن با دوستان یا خانواده درباره احساسات و افکار خود می‌تواند بسیار مفید باشد. آنها ممکن است دیدگاه‌های جدیدی را ارائه دهند یا تنها شنونده خوبی باشند.

7. مشاوره حرفه‌ای: اگر وسواس شما شدید است و بر زندگی روزمره‌تان تأثیر می‌گذارد، ممکن است نیاز به مشاوره یا درمان حرفه‌ای داشته باشید. درمان شناختی-رفتاری (CBT) یکی از روش‌های موثر برای مدیریت وسواس است.

8. خودمراقبتی: به خودتان توجه کنید و نیازهای عاطفی و جسمانی خود را برآورده کنید. خواب کافی، تغذیه مناسب و فعالیت بدنی می‌تواند به بهبود وضعیت روحی شما کمک کند.

به خاطر داشته باشید که تغییر نیاز به زمان دارد و ممکن است در برخی مواقع احساس ناامیدی کنید. صبور باشید و به خودتان اجازه دهید که در این فرآیند پیشرفت کنید.

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4