دکتره ازم میپرسید علائممو بعد جلو چشمم میزد تو نی نی سایت تاپیکایی که خانوما زده بودن از تنگی نفس و اینا رو میخوند باز ازم سوال میکرد دوباره میگشت دنبال تاپیکا آخرم گفت هیچیت نیست پاشو برو🙁
توی گوشی دکتر و چطور میدیدی؟! شونه به شونهی دکتر نشسته بودی؟!
صفحه نی نی سایت تابلو هست دیگه
منم بیرون باشم نمیزارم دیده بشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
صفحه نی نی سایت تابلو هست دیگه منم بیرون باشم نمیزارم دیده بشه
دوست عزیز برای اینکه بتونی گوشی کسی و ببینی یا باید بغل دستش باشی یا روبهروش که گوشی و جلوش بگیره هر دو دید داشته باشین
بیمار یا روی تخت دراز میکشه یا صندلی مقابل دکتر میشینه!
تو جرم واضحِشانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسنابنعلی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.