2777
2789

مثلا یکی که هر چی میگین حرفتونو ببره سمت خودش که از خودش همش تعریف کنه یا پز بده یا همش بخواد خودشو بالاتر نشون بده، کسایی که همش اطلاعات بی ربط میخوان بهتون بدن در حالی که کلا در مورد یه چیز دیگه حرف میزنین، مثلا از یه نفر در مورد یه بازیگری حرف میزنین بعد یهو شروع میکنه نیم ساعت توضیح میده اره منم بازیگرم منم فلان تئاتر کار کردم کارم خیلی درسته و الم و بلم دیگه کلا هم ول نمیکنه یعنی راجب هر موضوعی حرف بزنی حتی اب و هوا یجوری ربطش میده به خودش که همش فقط از خودش حرف بزنه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

•قرار نیست همه دوستت باشن یا تو جمع همه رو “درست” کنی.

•سطح ارتباطت رو مدیریت کن. انرژی خودتو حفظ کن.

•گاهی با طنز، گاهی با تجاهل و گاهی با لبخند…«پز» رو بی‌اثر کن!

شاد و باحال بمون، خودت باش و از این مدل آدم‌ها فاصله‌ی عاطفی بگیر، نه لزوماً فیزیکی! هر وقت خسته شدی، یادت باشه این‌ها دنبال یه جور دیده شدن هستن و واقعاً تهش چیزی ندارن. 🌱😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسط حرفش پاشو برو دسشویی 

یا وسط حرفش با یکی دیگه حرف بزن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
•قرار نیست همه دوستت باشن یا تو جمع همه رو “درست” کنی.•سطح ارتباطت رو مدیریت کن. انرژی خودتو حفظ کن. ...

درست میگی ولی جایی هستیم که مجبوریم با هم در ارتباط باشیم چون تو یه گروهیم

بهش بگو.

گفتم کلا واسش مهم نیس انگار تنها چیزی که واسش مهمه زندگی خودشه اصلا بشینی یه گوشه نیم ساعتم جوابشو ندی انگار متوجه نمیشه همینجور میشینه نیم ساعت یه سره از خودش فقط تعریف میکنه