2777
2789

سلام سوال من اینه پارکینگ واحد های ساخته شده رو کی مشخص میکنه سازنده یا شهرداری ما طبقه آخر هستیم ساختمان 5طبقه پارکینگ ما زیر زمین بود الان بعد از 5سال پایان کار اومده سازنده میگه اگه میخوای پارکینگ از همکف بهت بدم 150میلیون مابه تفاوت بده من گفتم همچین مبلغی نداریم درضمن موقع خرید 30میلیون ما برای سند نگه داشته بودیم سال 99وایشون جریمه دیر کرد روزی 50هزار تومن زده بود قرار بود یک سال بعد سند بده ولی طول کشیده الان ما چطور میتونیم جریمه دیر کرد تو دفتر اسناد حساب کنیم ایا میتونه نده 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=379114504]خیلی پیچیده گفتی   اما ما که خونه ساختیم مشارکتی  با سازنده توافقی یه پارکینگ برداشتیم ا ...ما یه واحد اپارتمان سال 99خریدم  اون موقع سازنده گفت فعلا پارکینگ پایین بزارید تا موقع سند پارکینگ ها مشخص بشه الان داره سند میاد میگه میتونم جابه جا کنم ولی 150پول بده 

وقتی میره اداره ثبت و درخواست تفکیک میده در مرحله اخر که سند واحد های تفکیکی زده میشه توی صورتمجلس ت ...

پس خود سازنده میتونه هر پارکینگ رو به هرکی میخواد بده مگه شهرداری طبق طبقات جانمایی پارکینگ رو تعیین نمیکنه 

[QUOTE=379114504]خیلی پیچیده گفتی اما ما که خونه ساختیم مشارکتی با سازنده توافقی یه پارکینگ برداش ...

خوب داره زرنگی میکنه    اگر هم اینطور باشه باید به قیمت سال ۹۹ حساب کنه  نه الان

اینقدر اینها زرنگ و بی وجدانن همینجوری پولدار میشن

مگه طبق شهرداری طبقات بالا پارکینگ همکف وطبقات پایین زیر زمین نمیشه 

اگه طبق موعد مقرر خونه رو تحویل نداده و تاخیر داشته شما هم میتونید شکایت کنید بشرطی در قرارداد قید شده باشه موعد و تاریخ تحویل خونه و مستند باشه البته

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....