2777
2789

موهام خیلی نازک و کم پشته ب نامزدم گفتم کوتاه کنم گفت بکن میخوام برم پسرونه بزنم

خیلی ناراحت شدم چرا انقد موهام زشته نصف خوشگلی دختر موهاشه😭😭🥺اصلا براش مهم نبود هعیییی😭😭

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ک من مطمئنم شما خیلی قشنگی

بعدشم عزیزم میتونی بری کراتین یا پروتئین تراپی و...

هرکدوم ک نیاز باشه خلاصه

و اینکه موی کوتاه یا بلند سلیقه ای هستش

شایدم ایشون دقت نکردن به حرفتون یا خواستن شما خودتون مطابق ونچه ک دلتون میخواد عمل کنین و گفتن کوتاه کن

منم دختر عمم شوهرش موی کوتاه دوس داره همیشه موهاش کوتاهه

بهتر بابا کلی میتونی تنوع بدی

تازه پرتر هم نشون داده میشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

من یه بار دعوا کرده بودیم باهم بعدش تصویری زنگ زد من یه جوری موهامو بسته بودم انگار کوتاه کرده بودم،البته عمدی نبود توی تصویر اونجوری میوفتاد

بعد هی میگفت سرتو بچرخون ببینم من متوجه نمیشدم منظورش چیه هی میگفت ببینم موهات

فک کرد از لجش موهامو کوتاه کردم😂😂😂