الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست عزیز واقعا ناراحتم کردین، تاپیکمو قفل کردم مجبور شدم اینجا جوابتونو بدم، من اولین بار که بااین سایت آشنا شدم یه سوالی برام پیش اومد و سرچ کردم دیدم این سایت اومد بالا و جوابمو گرفتم ، حتی اون موقع متوجه نشدم که چرا اسمش هست نینیسایت، و دقت هم نمیکردم به این موضوع، هروقت سوالی پیش میومد سرچ میکردم و چون میخاستم نظر آدمایی که تجربه کردن رو بخونم آخرش مینوشتم نینیسایت که این سایت بالا بیاد، و تا الانم فقط وقتی مشکل داشتم تاپیک زدم و هیچوقت تاپیکایی که به مردا مربوط نیست رو باز نکردم، درباره آخرین تاپیک خودمم اصلا نمیخاستم علیه قران حرف بزنم چون خودم آدم معتقدی هستم و میدونم هرچی که داریم و نداریم از خداست، فقط داشتم میگفتم که لازم نیست برای اثبات قران متوسل به دروغ بشیم، ولی خب اون حرفتون واقعا ناراحتم کرد/