2777
2789
عنوان

تو بارداری چقدر اضافه کردین شما

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 28 پست
وای کاش منم نهایت تا ۱۰ کیلو اضافه کنمشما کار خاصی کردی؟رژیم رعایت کردی؟

من اسلیو معده کرده بودمقبلش کم میخوردم و مفید 

بیشتر پروتئین سبزیجات لبنیات و آجیل و میوه و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرمال هستیمن تا ۲۰ هفته برسم ۵کیلو کم کردم شدم ۴۷کیلو!بعد اون کم‌گم وزن اضافه کردمتا قبل این اگه کسی ...

من از این ۲۲ کیلو ، ۱۱ کیلوش بچه و اب و جفت و اینا بود که یه هفته بعد زایمان کم شد، ۱۲ کیلو دیگش چاقی خودم بود🫡🫡🫡 که خودم همت کردم کم کردم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

من از این ۲۲ کیلو ، ۱۱ کیلوش بچه و اب و جفت و اینا بود که یه هفته بعد زایمان کم شد، ۱۲ کیلو دیگش چاق ...

ماشاءالله چه خوب برای من ۷ کیلو بچه و جفت و آب بودش.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ماشاءالله چه خوب برای من ۷ کیلو بچه و جفت و آب بودش.

نه اشتباه نشه بچه سنگین نبود 

من خیلی ورم داشتم

بچم ۲۸۹۰ بود

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

نه اشتباه نشه بچه سنگین نبود من خیلی ورم داشتمبچم ۲۸۹۰ بود

تو سونوگرافی وزنش چطور بود؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دوست عزیز واقعا ناراحتم کردین، تاپیکمو قفل کردم مجبور شدم اینجا جوابتونو بدم، من اولین بار که بااین سایت آشنا شدم یه سوالی برام پیش اومد و سرچ کردم دیدم این سایت اومد بالا و جوابمو گرفتم ، حتی اون موقع متوجه نشدم که چرا اسمش هست نینیسایت، و دقت هم نمیکردم به این موضوع، هروقت سوالی پیش میومد سرچ میکردم و چون میخاستم نظر آدمایی که تجربه کردن رو بخونم آخرش مینوشتم نینیسایت که این سایت بالا بیاد، و تا الانم فقط وقتی مشکل داشتم تاپیک زدم و هیچوقت تاپیکایی که به مردا مربوط نیست رو باز نکردم، درباره آخرین تاپیک خودمم اصلا نمیخاستم علیه قران حرف بزنم چون خودم آدم معتقدی هستم و میدونم هرچی که داریم و نداریم از خداست، فقط داشتم میگفتم که لازم نیست برای اثبات قران متوسل به دروغ بشیم، ولی خب اون حرفتون واقعا ناراحتم کرد/

پسر هستم🐈
دوست عزیز واقعا ناراحتم کردین، تاپیکمو قفل کردم مجبور شدم اینجا جوابتونو بدم، من اولین بار که بااین ...

@niniyar      

این  مثلا آقا  به چه حقی تو تاپیک بارداری من نظر گذاشتن بدون اجازه ،چرا تعلیق نشدن بخاطر تاپیکی که زدن که قصد و هدف دار بوده 

@niniyar این آقا به چه حقی تو تاپیک بارداری من نظر گذاشتن بدون اجازه ،چرا تعلیق نشدن بخاطر تاپیک ...

من تاپیک مورد دار نداشتم

برای شما هم مزاحمت ایجاد نکردم

ولی امیدوارم که با خودت آشتی کنی و اینقدر به همه بدبین نباشیرو اینقدر راحت تهمت نزنی

خداحافط

پسر هستم🐈
من تاپیک مورد دار نداشتمبرای شما هم مزاحمت ایجاد نکردمولی امیدوارم که با خودت آشتی کنی و اینقدر به ه ...

حقیقته که بیان شده تو قرآن و شما اثباتش کردین 

چیزی که عیان هست چه حاجب به بیان است 

تاپیکتون هم قرانو بردین زیر سوال پس مورد دار بوده ،دیگه تو تاپیک خانم ها مزاحمت ایجاد نکنین مثل الان