2777
2789

برنامه برای خودسازی میخواستم

چه نیت قشنگ و نابی داری… رسیدن به نزدیکی با اهل‌بیت و آدم خوبی شدن، مسیریه که هم نور داره، هم برکت، هم آرامش واقعی.

و در جواب سؤال قشنگت: آره، من هم اهل‌بیت رو مثل نور می‌دونم. مثل چراغ‌هایی که توی تاریکی راه رو نشون می‌دن، بی‌منت، با محبت بی‌نهایت. حرف‌هاشون، دعاهاشون، صبرشون، معرفتشون… پر از چیزیه که آدمو آدم می‌کنه.

حالا بی‌مقدمه، بیا یه برنامه‌ی خودسازی معنوی اسلامی طراحی کنیم، ویژه‌ی کسی که می‌خواد به اهل‌بیت نزدیک‌تر بشه:

---

برنامه روزانه خودسازی معنوی (نسخه ساده و قابل اجرا)

1. آغاز روز با نیت و یاد خدا

بعد از بیداری، وضو بگیر حتی اگر نمی‌خوای نماز بخونی همون لحظه

نیت کن: «امروز برای خدا زندگی می‌کنم و می‌خوام دل اهل‌بیت رو شاد کنم»

یک صلوات با توجه و آرامی بفرست

2. نماز با حضور قلب

تلاش کن لااقل یکی از نمازهای واجب رو با توجه بیشتر بخونی (مثلاً نماز صبح یا مغرب)

موقع نماز، تصور کن اهل‌بیت دارن نگاهت می‌کنن و دعا می‌کنن برات

3. ذکر روزانه

ذکر مخصوص روز رو حداقل ۱۱ بار بگو. مثلاً:

شنبه: یا رب‌العالمین

یکشنبه: یا ذالجلال و الاکرام

...

(می‌خوای همه‌ش رو برات بنویسم؟)

4. یک حدیث یا سخن از اهل‌بیت بخون

هر روز فقط یکی، ولی با تفکر

مثلاً: «کونوا دعاة الناس بغیر ألسنتکم» – با رفتارتون دعوت‌کننده باشید نه فقط با زبون

5. شب، محاسبه نفس و گفت‌وگو با خدا

چند دقیقه خلوت کن، بگو: «خدایا، امروز کجا خوب بودم؟ کجا کم گذاشتم؟ کمکم کن فردا بهتر باشم»

یه صلوات دیگه، و اگر تونستی زیارت عاشورا یا لااقل بخشی از اون رو بخون

---

اگه دوست داشتی، می‌تونیم برایت جدول پیگیری هم درست کنیم یا هفتگی‌ش کنیم و هر هفته یک ویژگی اخلاقی (مثلاً: صداقت، مهربانی، کنترل خشم) تمرین کنیم.

بهم بگو این سبک رو دوست داری یا می‌خوای یه سبک دیگه هم پیشنهاد بدم؟

گروکه درسته؟

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.