2777
2789

اصلا توان ندارم قوت جسمانیم خیییلی افتضاح هس 

کارای خونه رو میکنم بیهوش میشم از خستگی حالا کار زیادی هم نیستا 

به اونایی که فرز هستن و اصلا خسته نمیشن غبطه میخورم چرا اینجوریم بعد متاهلی بدترین و بدتر شدم دلممم همش خواب میخواد کم حوصله بی دقت پلکم سنگینه دلم میخواد بمیرم چه وضعشه ی روز سرحال نبودم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

ی چیز بدنت کمه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ویتامینی چیزی کم داری خب برو دکتر

بودنت عمر دوباره‌ست🌱  ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮

تو این بیس دقه چند تا تاپیک این مدلی دیدم 😂منم همینجوری م الانم که بهار شده بدتره ی آزمایش بده

عزیزم میگم کاری به بهار تابستون نداره یه عمر هس این مدلی هستم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
شاید ویتامینی چیزی کم داری خب برو دکتر

رفتم چکاب 

حتی هورمونی 

فقط ی کوچولو ذخیره اهنم پایینه

عزیزم، وضعیت بدنیت ممکنه به دلایل مختلفی باشه مثل کم‌خوابی، استرس یا مشکلات جسمی که نیاز به بررسی دقیق‌تر دارن. پیشنهاد می‌کنم با پزشک مشورت کنی تا علت دقیق رو پیدا کنیم و روش درمان مناسب رو دنبال کنی. در حال حاضر، تلاش کن به خواب کافی و تغذیه سالم توجه کنی و به آرامش ذهنت اهمیت بدی. مطمئن باش که می‌تونی بهتر بشی، فقط به خودت زمان بده. مهربونم، حتماً دنبال کمک باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

رفتم چکاب حتی هورمونی فقط ی کوچولو ذخیره اهنم پایینه

خب همین میتونه عاملش باشه

بودنت عمر دوباره‌ست🌱  ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮

عزیزم، وضعیت بدنیت ممکنه به دلایل مختلفی باشه مثل کم‌خوابی، استرس یا مشکلات جسمی که نیاز به بررسی دق ...

نمیدونم چیکار کنم رفتم کلی آزمایش دادم هورمونی و... گفتن فقط یکم ذخیره اهنت پایینه و عفونت شدید و التهاب واژن که ربطی نداره فک کنم به وضعیتم 

سونو هم رفتم گفت کیست نداری نمیدونم دیگه چه کنم موندم خستم