2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی که بعد دو ماه عقد طلاق گرفته 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 100 پست
به خاطر همین میخوام یه شانس بدم

فقط اگر به ازدواج ختم شد قبل عقد حتما تاکید کن که نمیخوای هیچ گذشته ای باشه 

یعنی هیچ نشونه ای از نامزدی قبلی نباشه 

همه ی خاطراتش پاک بشه 

حتی اگر طلا انگشتر اینارو هم پس گرفتن حتما تغییر کنه و برا تو جدید باشه

انگاری که هیچ رابطه ای نبوده 

غیر از خودت و پدر مادرت هم به هیچ کدوم از فامیل رابطه گذشته رو نگید 

به نظرم علت طلاق مهمه نه طلاق(البته به شرط اینکه رابطه جنسی نبوده باشه)

به شخصه گارد بیشتری نسبت به پسری که دوست دختر داشته دارم تا اینکه تو عقد جدا شده باشه!!!

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

همه کامنتارو میخونم تهش یه جمع بندی کنم خیلی میترسم ازین مردا حالا تازه فهمیدم مامان پسره پشت تلفن ب ...

چه مسخره که مادرش از الان تعیین تکلیف می کنه حتی برای کلمات !!اتفاقا بگو ازدواج ناموفق،نامزدی را جایی ثبت نمی کنن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه کامنتارو میخونم تهش یه جمع بندی کنم خیلی میترسم ازین مردا حالا تازه فهمیدم مامان پسره پشت تلفن ب ...

ببین الان اصلا به این فکر نکن که قبلاً جدا شده در مرحله دوم به این فکر کن فعلا برو ببین ظاهر طرف به دلت میشینه آداب اجتماعیش تو نگاه اول چطوره و ... از  جلسات بعدی با هماهنگی خود آقا پسر و خانواده اش از خانواده نامزد قبلیش سوال و تحقیق کنید تمام

چن سالته مگه؟ شاغلی ؟ تحصیلات چقدره ؟ سطح خانوادگی اجتماعی و مالی خانواده دختر و خود دختر هم الان ب ...

تازه شدم ۲۸ 

به گفته خیلی آدما قیافه خوبی دارم ۲۳ ۲۴ نشون میده سنمو ورزشکار حرفه ایم هیکل عالی معلمم خانواده فرهنگی و کم جمعیت داریم محله زندگیمون خوب و با اصالته 

ولی هیچ وقت هیچ جذابیتی برا مرد جماعت نداشتم 

عزیزم رو خودت کار کن دیگه ۹۹ درصد پسرا تو سن ۳۰ سال از یکی خوششون اومده و باهاش تا یه جاهایی پیش رف ...

وای .تمیدونم چرا اینجا همه میرن بالای منبر برای ادم.من دوست ندارم با کسی بوده باشه.انگار به کسی اسیب میزنه این موضوع. نه عزیزم داشتم کسیکه ۳۷ سالش بودت با کسی نبوده شاید خیلی درگیر پیشرفتش بوده.واقعا من از کسی کمک نخواستم.کمک نخواسته نکنید جالب نیس.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
به شرایط خوب نیس به شانس خوبه هیچ وقت شانس نداشتم هیچ وقت هیچ پسری دوسم نداشت عاشقم نشد عقده ای شدم ...

مرسی.شاید چون اعتقاد داری .و به زبون میاری اتفاق میفته.

درهرصورت,انشالله خوشبخت میشی.

عزیزم رو خودت کار کن دیگه ۹۹ درصد پسرا تو سن ۳۰ سال از یکی خوششون اومده و باهاش تا یه جاهایی پیش رف ...

اهان بغد رابطه احساسیو مشکل ندارم،جن سیو چرا الان دیدم نوشتید احساسی .شاید تو این مورد با هم همنظر باشیم شایدم نه.در هرصورت شمام بد نمیگی ولی من ازاد افریده شدم و سلیقه ام اینه.ممنون.

تازه شدم ۲۸ به گفته خیلی آدما قیافه خوبی دارم ۲۳ ۲۴ نشون میده سنمو ورزشکار حرفه ایم هیکل عالی معلمم ...

از دید خودمون نمیگم بطور کلی سطح شغلی یا مالی پسری که پسندیدی از خودت بالاتر بوده چون وقتی میگم پرستیژ بالای اجتماعی و خانوادگی خوب شغل هابی مثل معلم نیس مثل بانکی مثل پتروشیمی مثل پزشک منظورمه ورزشکار بودن هم میشه علاقه و سرگرمی پسرا به دید شغل نگاه نمیکنن 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

فقط اگر به ازدواج ختم شد قبل عقد حتما تاکید کن که نمیخوای هیچ گذشته ای باشه یعنی هیچ نشونه ای از نام ...

اینا درست ولی حافظه طرف که پاک نمیشه

من از مقایسه ذهنی میترسم که تو ذهنش بگه اون اون مدلی بود این اینجوریه 

از دید خودمون نمیگم بطور کلی سطح شغلی یا مالی پسری که پسندیدی از خودت بالاتر بوده چون وقتی میگم پرست ...

نبابا چیز خاصی نبودن خیلی با ارفاق بگم در سطح خودم بودن منظورم از ورزشکار بودن اینه که هیکلم خوبه کلا از نظر ظاهری نمیشه عیب گذاشت روم 

نبابا چیز خاصی نبودن خیلی با ارفاق بگم در سطح خودم بودن منظورم از ورزشکار بودن اینه که هیکلم خوبه کل ...

به هر حال برای خانم الان شغل خوب یه امتیاز دیگ داره زن مستقل و شاغل اونم شغل خوب و رسمی مثل کارمند بانک و پتروشیمی سر و دست میشکنن

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.