2777
2789
عنوان

کنکوریااا لطفا بیاین

37 بازدید | 13 پست

با 60 درصد نهایی امسال و معدل 13 سال دیپلم و دوسال پشت کنکور بودن و با فرض صفر نبودن مباحث فیزیک و ریاضی و زمین ک درحد 60 درصدن و فرض 20 تا 30 درصد بودن مباحث زیست و شیمی بنظرتون کنکور اردیبهشت رشته تاپ میشه ؟ اخه من ی کارنامه دیدم با میانگین 30 معدل 19 دندون پردیس اورده بود 

من باید اردیبهشت قبول شم و تیر نمیخام نهاییمم میخام ترازم 9700 اینا بشه لطفا راهنمایی کنین خسته شدم از پشت موندن :/

خواهش میکنم راهنماییم کنین اگ مشاور هست اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ببین تمام توانت برای نهایی بزار و اینکه تستی هم کنارش کارکن عزیزم هردورو بده

عزیزم شما مشاور کنکوری؟ میتونی ت سروش بیای من شرایط درسم بگم راهنماییم کنی لطفا !

واقعا؟ چ خوب موفق باشن همیشه ایشون روی نهایی خیلی کار کردن؟ میانگینشون تقریبا چند بود؟

ببین داداش من برای کنکور و کلا از اواخر اسفند شروع کرد نهایی های قبلیم به زور میداد بعد از اون موقع شروع کرد مثلا 16 و 17 ساعت میخوند 2سه ساعت تشریحی میخوند بقیه تستی اما نزدیک امتحانات نهایی یا همون موقع شد برغکش شد 16 و 17 ساعت 2و3 ساعت تستی بقیه تشریحی اگه کامل برای امتحان خونده بود 

حتما همین کار میکنم شما میگی میشه ؟

اره میشه ببین اگه الان بخونی عین چیییییی برای نهاییام صدتو بزاری  همزمانم کنکور تا حدودی میشه اگه هم نشه ضرر نکردی درست تا الان پشت بودی اما اگه واقعا رشته موردعلاقتو میخوای بشین باخودت حرف بزن اگه سال دگه میخونب بمون نمیخونی برو یک رشته دانشگاه بتونی دراینده درامد دریاری