2777
2789

خودم بگم خیلی حس عشق داشتم ولی رفتم ناخن کاشتم کلا ول کردم

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

چند سال پیش خیلی میخوندم همون با کاشت مهمه دله 

ولی ناامید شده بودم که خدا چرا حل نمیکنه مسئله ی منو 

نگو کلا صلاح نبوده خدا یه جوری ساخت برام خودم که الان دارم فکر میکنم باورم نمیشه

ارتباط خالصانه با خدا واقعا آدم رو اروم میکنه

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
چند سال پیش خیلی میخوندم همون با کاشت مهمه دله ولی ناامید شده بودم که خدا چرا حل نمیکنه مسئله ی منو ...

خیلی عالیه 

دارم میرم ناخونمو ریمو کنم بخاطر نماز شب 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عالیه دارم میرم ناخونمو ریمو کنم بخاطر نماز شب

مونده به اعتقادتت 

من باور داشتم ربطی نداره ناخن به نماز و فلان 

اگه اعتقاد داری حتما ریمو کن که اذیت میشی

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
مونده به اعتقادتت من باور داشتم ربطی نداره ناخن به نماز و فلان اگه اعتقاد داری حتما ریمو کن که اذیت ...

باشه عزیزم 

منم چند ماه دارم میخونم خیلی خوبه

خیلی عالیه 

کاش خدا توفیق بده