2777
2789
عنوان

نمیدونم چطور دلشون میاد میرن خونه طرف وباهم رابطه برقرار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 51 پست

پدرش خودش خواسته که اونا اومدن...من اگه خودم نخوام کسی نمیاد خونه و...وقتی خودم حریم خونه ام رو شکستم از غریبه چه انتظاری میره...اونا کارشون اینه مثل مواد فروشا مگه مواد فروش براش مهمه طرف معتاد نشه...نه نیست اونا هم براشون اهمیتی نداره...خود آدم باید انسان باشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه معتاداکه داغون نیستن

اونایی که داغون نیستن پولدارن پس نتیجه گیری میشه برای پول میرن باز 

والا من هر معتادی دیدم داغون نبود پولدار بود:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

دنیا فوق کثیف دیروز یک بنده خدایی ک مجرد بود پسر تعریف میکرد ک با چندین خانم متاهل ک بچه دارن دوسته حتی یک هزاری خرج نمیکرد اما این آشغال ها براش خرج میکنن و حتی دیروز یکی شون زنگ زد بیا نهار ببر درصورتی ک طرف خانواده داره 

ی مرده آشنای ما زنش ازش جدا زندگی میکنه ماهی ی بار میره خونه زن وبچش گوشی یارو زنه دیده بود قشنگ تو ی هفته با 5 تا زن بوده و قرار میزاشته که برن کثافت کاری از زن 18 ساله تا 50ساله یارو معتاد و کارمند خرج اینا رو نمیده خرج هرزه های خیابان میده حتی اگه شده با دوکیلو پرتقال زنایی هستن که خود فروشی میکنن. طرفو ببینی باید کفاره بدی نمیدونم چطور حالشون بهم نمی خوره

اونا بیزینسین این حرفا براشون اهمیت نداره خودشونم از خانواده های متلاشی و داغون اومدنکوچکترین دفاعی ...

این وسط بچه ها داغون میشن 

گناه اونا چیه 

اگه نمی خواستی چرا پاسونو ب این دنیا باز کردی؟💔

این وسط بچه ها داغون میشن گناه اونا چیه اگه نمی خواستی چرا پاسونو ب این دنیا باز کردی؟💔

هوسس. خودخواهی؛ بستن دهن فامیل  و ادامه دادن نام فامیلی و نسل 😏😏😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ادم معتاد پولدار ندیدی؟؟وگرنه زنه عاشق چی اش میشه رایگان بیاد باهاش رابطه داشته باشه !!حرفا میزنید ا ...

مثل اینکه اینا وضع خوبی هم نداشتن 

آره معتاد پولدارم داریم 

این زندگیت چقددددد تلخ 

این وسط بچه ها داغون میشن گناه اونا چیه اگه نمی خواستی چرا پاسونو ب این دنیا باز کردی؟💔

داغونا بیشتر اصرار دارن بچه بیارن

برو محله هایی که معروفه به  مال خری و تجمع  ساقی ها ببین بچه از درودیوار میجوشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اونا بیزینسین این حرفا براشون اهمیت نداره خودشونم از خانواده های متلاشی و داغون اومدنکوچکترین دفاعی ...

ولی همشونم از بدبختی و نداری تو این کار نیوفتادن بعضیا کلا ذاتشون کثیفه