2777
2789

تاپیک قبلی گفتم مامانم فهمید اجیم دوست پسر داره کتکش زد و کلی حرف منم گفتم بگه بلاک کرده و گفته مزاحم نشین اینا گفتم بگه به مامانم 

مامانم حالا نمیزنه ولی قهره بازم تیکه میندازه و میاد خونه میپرسه از بچه کوچیکه که کسی نیومده خونه 

حالا من میگم پاشه نماز بخونه حجاب کنه گوشی بده به مامانم  مامانم بغل کنم

بگم گوه خوردم 

بیا اصلا گوشی برای تو اصلا 

بعدشم من به خودم اعتماد دارم وقتی میگم انجام ندادم ندادم اون یارو هم گفتم دیگه مزاحم من نشو 

همین 

اون فیلم ها هم میگی گذاشتم میگم نزاشتم اگرم باور نمیکنی برو از هر کی میخوای بپرس بگو میشع گذاشت اصلا اصلا تیک تاک فیلم های بد داره ؟

من هیچ وقت حاضر نمیشم با هیچ پسری دوست بشم

اینا گفتم بره بگه!

بنظرتون خوبه

اگه راهکار دیگه ای دارین بگین 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای کاش والدین بدونن برای احساسات طبیعیه فرزندشون به جای تنبیه و سرکوب کنار فرزندشون باشن و با آموزش و همراهی آرامش بخش باشن، سرکوب و تنبیه فقط پنهانکاری رو افزایش میده...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
ای کاش والدین بدونن برای احساسات طبیعیه فرزندشون به جای تنبیه و سرکوب کنار فرزندشون باشن و با آموزش ...

بخدا منم میگم ولی چی بگم میگه هم فامیله همم اینکه مامانم میگه غلط کرده دوست پسر داشتی 

یه دوست پسر داشته طفلکی چه برخوردیه سرخوردش میکنینیه چیز کاملا طبیعیه این چه جارو جنجال خنده داربهنه ...

بخدا میگم مامانم ول کن نیست حالا اینایی که گفتم بش بگه خوبه ؟

چیکار کنم اخلاق مامانم اینه

توکه میفهمی صحبت کن باخواهرت وراه حلای سمی نده

اگه مامانت تغییر نمیکنه شما تغییرکنین همیشه که والدین درست نمیگن

گاهی وفتا حتی باید والدین و طرد کرد ونادیده گرف چون سمین وغیرقابل اصلاح

🤍

توکه میفهمی صحبت کن باخواهرت وراه حلای سمی ندهاگه مامانت تغییر نمیکنه شما تغییرکنین همیشه که والدین ...

نمیشه که اون ابجیم نمیتونه تحمل کنه