2777
2789

خودم که  خیلی بی سیایتم ولی دلم میخاد  از این به بعد شروع کنم 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

تا دعوتت نکردن نرو

راجب خانوادت چیزی نگو

شب خونشون نمون

رفتار های سبک نداشته باش

طرف هیچکس رو نگیر

تا چیزی ازت نپرسیدن چیزی نگو

یادت باشه هر جور رفتار کنی تا تهش همونجوری باهات برخورد میکنن پس سعی کن رفتاری بکنی که بعدا اذیت نشی

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین موری باش و دورواصلا خودت نباش کمترحرف بزن جلوی شوهرت قربون صدقه خانوادش برو توحرف عاشقشون باش ولی توعمل اصلاااااااا.شب روباشوهرت نمون مواظب خودت باش برای خودت خط قرمزداشته باش،زودخودتو دردسترس قرارنده

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

عزیزم، به نظرم شروع کردن از اینجا می‌تونه خیلی خوب باشه. در دوران نامزدی بهتره که هر دو طرف برای ایجاد اعتماد و احترام، مرزهای مشخصی بذارید. اینطور هم راحت‌تر می‌تونید همدیگه رو بشناسید و هم از فضای آزاد بودن توی رابطه لذت ببرید. ولی هیچ وقت احساسات واقعی و صمیمی بودن رو فراموش نکنید. 😊

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین موری باش و دورواصلا خودت نباش کمترحرف بزن جلوی شوهرت قربون صدقه خانوادش برو توحرف عاشقشون باش و ...

حالا با خاتواده خسیس شون چی کار کنم 

حالا با خاتواده خسیس شون چی کار کنم

تکیه کن به شوهرخودت مال منم همونه  من ازشوهرم خرجی میگیرم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

عزیزم، به نظرم شروع کردن از اینجا می‌تونه خیلی خوب باشه. در دوران نامزدی بهتره که هر دو طرف برای ایج ...

عزیزم حالا  خانواده نامزدم  خسیس هستن   من یک سال هست تحمل کردم چیزی نگفتم ولی  دیگه میخام گیلایه کنم برا نامزدم  چون نامزدم اینجا نیست خبر نداره 

سیاست اینکه از کسی توقع این رو نداشته باش که باهات خوب باشن یه روزی یه جایی ورق برمیگرده و حتی پدرومادر حتی همسر بهت از پشت خنچر بزنن 

بقیه که جای خود دارن هیچ پناهی جز خدا نداری 

اول خدا وسط خدا آخر خداست که دوست صمیمی آدمه

نماز اول وقت مخصوصا نماز صبح یادتون نره بخونین 

صدقه زیاد بدین صدقه پنهانی انفااااااق

و دروغ نگو هیچ وقت چون گناه کبیره ست و مادر همه گناهانه

و شل حجاب نباش و باحجاب برتر باش 

التماس دعا یا حق

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

تکیه کن به شوهرخودت مال منم همونه من ازشوهرم خرجی میگیرم

بنظرت گیلایه کنم  پیش نامزدم مادرم که میگه تحمل کن پیزی نگو 

سیاست اینکه از کسی توقع این رو نداشته باش که باهات خوب باشن یه روزی یه جایی ورق برمیگرده و حتی پدروم ...

عشقی گلم 

بنظرت گیلایه کنم پیش نامزدم مادرم که میگه تحمل کن پیزی نگو

واااا چراخودتو بدجلوه میدی نه نکن بزارشوهرت بگه بگو فلانی پدرشوهرش اینوخریده بعد شوهرت گفت چرامیگی بگو عزیزم منم ناراحت میشم شایدم پدرومادرت ندارن دست وبالشون تنگه برای همین ناراحت نمیشم اماخب سرم پیش خانوادم پایین میشه

خوبی بیش از حد نکن با فامیل شوهر زیاد صمیمی نشوشوهرت هر سازی زد ب سازش نرقصی۲ بار گوش دادی ۳ بارشو گ ...

تحمل در چه حد که خسیس هستن ارزش که باید به عروس بدن رو نمیدن 

بنظرت گیلایه کنم پیش نامزدم مادرم که میگه تحمل کن پیزی نگو

مثلا چی بگی اخه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣