2777
2789
عنوان

نمیدونم چمه

27 بازدید | 2 پست

میرم جلوی اینه از یه دقیقه بیشتر نمیتونم به خودم نگاه کنم حالم بهم میخوره

زود رنج شدم زودجوش شدم سریع با یه چیز کوچیکی گریم میگیره

خیلی سریع عصبانی میشم. تحمل انتقاد کوچیکی رو ندارم

حوصله هیچ کاریو ندارم. نمیتونم از حق خودم دفاع کنم موقع دعوا کردن

حس میکنم بقیه قضاوتم میکنن یا از من مخفیانه بدشون میاد حتی دوستام با این که کاری نکردن

یه روز مودم این وریه یه روز مودم اون وریه 

روی احساساتم کنترل ندارم روی افکارم کنترل ندارم 

تنبلم هی امروز و فردا میکنم

بعضی وقتا اونقدر از زندگیم نا امید میشم که دلم میخواد 24 ساعت شبانه روزی رو بگیرم بخوابم 

رابطم با پدرم خوب نیست همش جنگ و دعوا 

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

حضور کاربر آقا در تاپیک بنده و دعوت به دوستی ممنوع. ☀️ تو تاپیک های مذهبی، بازی و سرگرمی تگم کنید.  وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ «و گفتند: خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست»

چند سالته

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چند سالته

26

حضور کاربر آقا در تاپیک بنده و دعوت به دوستی ممنوع. ☀️ تو تاپیک های مذهبی، بازی و سرگرمی تگم کنید.  وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ «و گفتند: خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.