2777
2789
عنوان

چطور بعضی ها انقد شوهر خوبی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6608 بازدید | 231 پست
درسته دیگه تا حد زیادی ب خود خانم هم بستگی داره که با عقل انتخاب کنه و یه آدم درست رو شوهر خودش و پد ...

من شوهرم خوب تا اینکه بچه دومم دنیا اومد کاملا عوض شد حتی دست بزن

چطوری؟خب چشمامونو قبل ازدواج باز کردیمروی الکی به شوهر ندادیمنزاشتیم از خط قرمزمون بگذرهمستقلیم و دس ...

شوهر خوب داشتن هیچ ربطی به مستقل بودن زن یا شاغل بودنش نداره،فقط یه خوبی داره که وقتی مستقلی اگه شوهرت بد باشه راحتتر میتونی جدا شی وگرنه چه زنای خانه دار میشناسم که بهترین شوهرا رو دارن خونه به نامشون ماشبن طلا و برعکس چند تا اطرافم هستن معلمن با سابقه ی بالا ولی بدترین شوهرو دارن طفلکیا هیچیم به نامشون نیس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو الان زندگی منو ببینی میگی خوشبحالش 

بیا از داخل ببین ک چقدر داغونه

خودم افسرده ،بچه هام بیش فعال و عصبی شدن و نمیتونن حرف بزنن

همسرمم هر روز از زیر یکی جمعش میکنم، هرروز با یکی دوسته و....

ب شدت بداخلاق و عصبی ،دست بزنم داره

نمیدونم زندگی ک ساختم رو بذارم در اختیار یکی دیگه یا بمونم و خیال کنم ی کارگره ک برام همه چی رو مهیا میکنه بره هر غلطی میخواد بکنه

شوهر خوب داشتن هیچ ربطی به مستقل بودن زن یا شاغل بودنش نداره،فقط یه خوبی داره که وقتی مستقلی اگه شوه ...

آره اصلاااا ربطی به شاغل یا خانه داربودن نداره 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

ازدواج ینی کلا زرنگیباید واقعا زرنگ باشی تا بتونی طرفو رام کنیو بله قطعا که به طرف هم بستگی داره و م ...

من با شما موافقم،،،، 

البته اول شوهر خوب و انسان و فهمیده داشته باشی،، 

بعد هم زرنگی و سیاست 

که چطور عادتش بدی به خرج کردن 

عادتش بدی به کمک کردن 

عادتش بدی به تفریح 

باور کن شوهر وقتی خوب نباشع،،، هزار نفر هم نمیتونن رامش کنن

تو الان زندگی منو ببینی میگی خوشبحالش بیا از داخل ببین ک چقدر داغونهخودم افسرده ،بچه هام بیش فعال و ...

بمیرم برات دلت منم زندگیم از بیرون قشنگه از درون فروپاشیده

شوهر خوب داشتن هیچ ربطی به مستقل بودن زن یا شاغل بودنش نداره،فقط یه خوبی داره که وقتی مستقلی اگه شوه ...

اتفاقا خیلی ربط به مستقلی داره

شوهر من میدونه من وابسته پولش نیستم پس اگه بخوام میتونم راحت طلاق بگیرم زندگی خوبیم بسازم پس همیشه ترس داره که منو از دست بده

خیلی چیزا هم به نام منه که باز  برمیگرده به زرنگی

کاربری مال ۲ نفره🦥