2777
2789
عنوان

چطور بعضی ها انقد شوهر خوبی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6601 بازدید | 231 پست

حسرت بچه از شوهر خوب دارم 😁😢

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری؟خب چشمامونو قبل ازدواج باز کردیمروی الکی به شوهر ندادیمنزاشتیم از خط قرمزمون بگذرهمستقلیم و دس ...

بهتره همه چیز رو به پای زرنگی خودتون ننویسید خیلیا هستن همه این چیزا رو هم دارن ولی طرفشون خوب نیست 

عزیزم خدا همه چیز رو باهم به هیشکی نمیده من شوهرم خیلی خوبه اما مشکلات دیگه هست که میگم کاش شوهرم بدترین بود اما این مشکل نبود 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

از بیرون نگاه نگن زندگی هاروحتی چیزی که زن ها میگن باور نکنمن خودم هیچجا بد زندگیم رو نمیگم جلو مردم ...

نمیدونم سه تا جاری دارم همه بزرگتر از من ولی جونترو شاداب ترن شوهراشون خیلی خوبن من پیر شدم با شوهر بچه ننه

بعضیا بدی هاشون بیشتر خیلی بیشتر بعضیا خوبیهاشون بیشتره

درسته 

دیگه تا حد زیادی ب خود خانم هم بستگی داره که با عقل انتخاب کنه و یه آدم درست رو شوهر خودش و پدر بچه‌هاش بکنه 

حد کمیش شانسه

بهتره همه چیز رو به پای زرنگی خودتون ننویسید خیلیا هستن همه این چیزا رو هم دارن ولی طرفشون خوب نیست

ازدواج ینی کلا زرنگی

باید واقعا زرنگ باشی تا بتونی طرفو رام کنی

و بله قطعا که به طرف هم بستگی داره و من مورد اولم گفتم که چشمامو بااااااز کردم

نیومدم مثل احمقا یکی رو راه بدم به خونم به اسم خواستگاری و یه سال بعد ازدواج کنیم

سال ها دوست بودم باهاش

کاربری مال ۲ نفره🦥
دیگه شانس و تقدیره البته به نظرم به کار های خوبی که اون شخص تو زندگیشم کرده ربط داره

هیچوقت این حرف رو نزن که خنده داره 

اتفاقا هرچی ادم بدجنس و حروم خور و بی دخدا تو زندگیم دیدم همه روز به روز خوشبخت تر میشن از نظر مالی و از نظر زمدگی 

هرچی دختر با عرض معذرت خراب دیدم بهترین زندگی رو داشته 

برعکس انسان هایی که خوبن خدا همیشه سنگ جلوی پاشون میندازه

دقیقا.  شانس نیاوردیم

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏