2777
2789

من ماه هشتم هستم 

میتونم از مراقبت های پوستی مثل دور چشم و سرم ویتامین سی و آبرسان و...استفاده کنم؟

پوستم افتضاح شده بود چند روزه دارم از این محصولات استفاده میکنم پوستم بهتر شده 

میخواستم ببینم من که آخرای بارداریمه میتونم از اینا استفاده کنم یا نه؟

خدا⁦♥️⁩

من اصلا استفاده نکردم حتی شوینده 

چون واقعا ادم نمیدونه چی پیش میاد یکیشونم رتینول داشته باشه یا تروتینویین خیلی ضرر داره 

ضمن اینکه ضد افتابم بهتره از نوع فیریکیش استفاده بشه نه شیمیایی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دور چشم و ویتامین سی و ... ضرری ندارن اما مهم اینه که چه برندی میزنین .

تو بارداری هر برندی رو نمیشه استفاده کرد . الان کدوم برند رو میزنین؟

وقتی ویتامین سی استفاده میکنید حتما ضدآفتاب بزنید. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چرا میگن برای زن باردار ضرر داره؟

پوست همه چیز رو به خودش جذب میکنه خیلی از ترکیبات داخل کرم ها جذب میشه و برای جنین ضرر داره .

مثلا خیلی از مادرا بخاطر عدم آگاهی هر کرمی رو مصرف میکنن و ممکنه داخلش اکرتین باشه و جنینشون لب شکری بدنیا بیاد (دور از جون همگی).

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ویتامین سی ویتالیر دور چشم گلاما

دور چشم رو نزن عزیزم ضرر داره . 

ویتامین سی ویتالیر مضر نیست ولی حتما روش ضدافتاب بزن . ضدافتاب مینرال بگیر که ضرر نداشته باشه برای خانومای باردار و کودکان مناسبه ‌. ضدافتاب مینرال اوردینری خیلی خوبه .

پوست همه چیز رو به خودش جذب میکنه خیلی از ترکیبات داخل کرم ها جذب میشه و برای جنین ضرر داره .مثلا خی ...

واییی جدی 

خب بعد برای آدم غیر باردار ضرر نداره این ترکیبات؟

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

واییی جدی خب بعد برای آدم غیر باردار ضرر نداره این ترکیبات؟

برای افراد غیرباردار هم خیلی ترکیبات هست که مضره ولی به دلیل عدم آگاهی استفاده میکنن .

اما یه سری مواد مثل رتینول و اکرتین برای افراد عادی مفیده و مشکلی ایجاد نمیکنه اما برای خانومای باردار روی جنینشون تاثیر میذاره 

برای افراد غیرباردار هم خیلی ترکیبات هست که مضره ولی به دلیل عدم آگاهی استفاده میکنن .اما یه سری موا ...

سلام عزیزم لطفا میشه ی شوینده آبرسان و ضدآفتاب مناسب بارداری معرفی کنید همه چیو میگن ضرر داره استرس گرفتم