چی_میخوری_ها مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1461 عنوان خانومای باردار چطوری به پوستتون میرسین 210 بازدید | 18 پست من ماه هشتم هستم میتونم از مراقبت های پوستی مثل دور چشم و سرم ویتامین سی و آبرسان و...استفاده کنم؟پوستم افتضاح شده بود چند روزه دارم از این محصولات استفاده میکنم پوستم بهتر شده میخواستم ببینم من که آخرای بارداریمه میتونم از اینا استفاده کنم یا نه؟ خدا♥️ 1404/01/28 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 21491 من اصلا استفاده نکردم حتی شوینده چون واقعا ادم نمیدونه چی پیش میاد یکیشونم رتینول داشته باشه یا تروتینویین خیلی ضرر داره ضمن اینکه ضد افتابم بهتره از نوع فیریکیش استفاده بشه نه شیمیایی 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19010 عزیزم دور چشم و ویتامین سی و ... ضرری ندارن اما مهم اینه که چه برندی میزنین .تو بارداری هر برندی رو نمیشه استفاده کرد . الان کدوم برند رو میزنین؟وقتی ویتامین سی استفاده میکنید حتما ضدآفتاب بزنید. سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
چی_میخوری_ها مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1461 عزیزم دور چشم و ویتامین سی و ... ضرری ندارن اما مهم اینه که چه برندی میزنین .تو بارداری هر برندی رو ... ویتامین سی ویتالیر دور چشم گلاما خدا♥️
dokhtarekam عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 2104 منم ماه هشتم هستم دکتر گفت میتونی مرطوب کننده بدون پاراچنار بزنی
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8890 چرا میگن برای زن باردار ضرر داره؟ خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️
baaraanj0o0n عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 5984 منکه هیچی نمیزنم آرایش هم نمیکنم گاهی یه رژ فقط “ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19010 چرا میگن برای زن باردار ضرر داره؟ پوست همه چیز رو به خودش جذب میکنه خیلی از ترکیبات داخل کرم ها جذب میشه و برای جنین ضرر داره .مثلا خیلی از مادرا بخاطر عدم آگاهی هر کرمی رو مصرف میکنن و ممکنه داخلش اکرتین باشه و جنینشون لب شکری بدنیا بیاد (دور از جون همگی). سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19010 ویتامین سی ویتالیر دور چشم گلاما دور چشم رو نزن عزیزم ضرر داره . ویتامین سی ویتالیر مضر نیست ولی حتما روش ضدافتاب بزن . ضدافتاب مینرال بگیر که ضرر نداشته باشه برای خانومای باردار و کودکان مناسبه . ضدافتاب مینرال اوردینری خیلی خوبه . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8890 پوست همه چیز رو به خودش جذب میکنه خیلی از ترکیبات داخل کرم ها جذب میشه و برای جنین ضرر داره .مثلا خی ... واییی جدی خب بعد برای آدم غیر باردار ضرر نداره این ترکیبات؟ خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19010 واییی جدی خب بعد برای آدم غیر باردار ضرر نداره این ترکیبات؟ برای افراد غیرباردار هم خیلی ترکیبات هست که مضره ولی به دلیل عدم آگاهی استفاده میکنن .اما یه سری مواد مثل رتینول و اکرتین برای افراد عادی مفیده و مشکلی ایجاد نمیکنه اما برای خانومای باردار روی جنینشون تاثیر میذاره سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
باقالیپلو عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 12154 یکی از فامیلامون پا به ماهه پوستش شبیه بچه ها میمونه آنقدر سفید و صافه بدون ورمی حالا من که مجردم داغونم
سازنده_سایت عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 6474 برای افراد غیرباردار هم خیلی ترکیبات هست که مضره ولی به دلیل عدم آگاهی استفاده میکنن .اما یه سری موا ... سلام عزیزم لطفا میشه ی شوینده آبرسان و ضدآفتاب مناسب بارداری معرفی کنید همه چیو میگن ضرر داره استرس گرفتم