2777
2789
عنوان

خانومای عاقل میشه بیایین

66 بازدید | 9 پست

اینستاگرام من هر پستی رو لایک کردم یا مثال یه نظر ساده گذاشتم رو دختر عموم برام می‌فرسته مثال لایک کردم و می‌فرسته اگ کامنت گذاشتم هم می‌ره زیرش علامت تعجب می‌زاره بگه دیدمت من نظر خاصی نمیزارم مثال یجا در مورد بیماریم و..ولی خودش رو صد بار دیدم حرفای بی ادبی میزنع با پسرا کل میندازه ولی خب به روی خودم نمیارم چون بهم ربطی ندارع ولی از رفتارش بدم میاد بنظرتون بهش بگم من هزار بار دیدم حرفای بی ادبی زدی و  یا اصلن به روی خودم نیارم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مگه صاحب اینستاگرامه؟!

با عرض معذرت ولی بیشعوره!

به اون چه ربطی داره شما کجا لایک می‌کنی کجا کامنت میذاری

بهش بگو نعنی این کارت چیه؟!

رک صحبت کن.

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیج دیگه داشته باش بااون فعالیت کن

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
به چپت فک کنم بچستفقط بگو ممنون که انقدر دنبالمی و پیگیر کارامی اگه همینجور پیگیر زندگی و درست بودی ...

ابجیم میگه حساس نشو ولی خب آدم حس بدی میگیره یکی این کارو میکنه .بچه نیست از من ده سال بزرگتر 🙂

بلکش میکردم و دیگه اهمیت بهش نمیدادم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
مگه صاحب اینستاگرامه؟!با عرض معذرت ولی بیشعوره!به اون چه ربطی داره شما کجا لایک می‌کنی کجا کامنت میذ ...

من نمی‌دونم چرا این کارو می‌کنه .بارها هم تکرار کرده .من فعالیت خاصی هم ندارم گاهی در مورد بیماریم سوال پرسیدن جواب دادم